有無人住元朗尚悅?可唔可以講下有咩優缺點?

73 回覆
3 Like 20 Dislike
個會所部分設施疫情前已因為冇人用而荒廢

過埋呢轉疫情分分鐘又借啲意關多幾樣或減時間
上面師兄有料到
康城點偷工減料法有無人講下?
夠錢一定買yoho or 元朗三寶
真係無錢就無計 同意無 budget就只有尚悅 起碼住到人
早幾個月先幫位巴打裝修完其中一座頂樓
有問題隨便問
去睇過1次樓,用料手工差到一個點,幾年樓同人地20年樓差唔多
優點。 起碼依半年減兩個月管理費先
尼排重陽,周圍山火,一定要閂窗。不過元朗年年都係咁。
你會唔會以偏概全左啲呀 睇過一次就話人地手工差 我睇左半年尚悅3房 好新淨 冇問咩題 係牆有時有啲裂
得頭個1浸有得賺,我16年入左間,第一手業主放俾我都係賺40萬左右,到我上年2019賣個陣賺左150萬,而家入個批真係唔多水位
睇左好5間 有 2 3 間 牆裂 廚房石台面裂 冷氣有水積 牆身起泡發黃...
同溱柏無得比.....
講到個則西點及得上尚悅355呀
個廁所仲驚嚇.....
咩情況
個側好似好差 2房單位 有1間細到仆街 床都放唔到
想問意思係咪溱柏好好多⋯嚟緊想睇⋯
呢個回覆成年前,溱柏內籠手工用料好,尚悅原裝垃圾,但地點就尚悅好小小
東涌 天水圍都有機會既 其實去睇下先決定 我估你未去睇過

如果計內籠,我覺得尚悅係半新樓黎講最差,買完要預裝修錢,所以都未必抵
依家3球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞