黃到金男神莫竣名mcm有野同香港人講

88 回覆
408 Like 14 Dislike
佢冇仔

佢真係好正吖
高多5cm就無敵了
真香港男神!!
買爆佢啲廣告😍😍😍
呢間snapask係咪online補習?
用得mcm都應該係黃店 值得支持
可惜有女朋友

岩岩經過影到
唔係mcm
但條囡都唔錯
乜水嚟
黃又點??
我自從知佢恐同就唔想理呢件嘢
唔好唔記得有扮捧紅你嘅都係hehe
得罪hehe 唔會有運行喺娛樂圈

https://www.vjmedia.com.hk/articles/2018/03/15/177683

正所謂做人無公關,真係死得人多。好像最近在公關界談論度不算很高,但都叫有點客人會點名的兩個新晉男神,似乎就得失了隨緣的同志朋友了。

邋記得,有一套電視劇集,叫《色慾都市》,教會八、九十後很多關於「流行」的真理。

其中一節,說金牌公關 Samantha Jones 為了要捧紅在紐約找機會的 Smith,就安排他全裸在大巴士站中賣 Vodka 。Smith 本來很不舒服,覺得很多基佬在「看」他。Samantha 那一刻說了一句:如果你想famous,首先就要得到gays歡心,之後就是中學女生,最後就是全世界。

最近,ViuTV 自從《帶著矛盾去旅行》雪藏了馮敬恩王丹和梁天琦侯志強兩集後,收視話題性成績都一落千丈。最近,就找網路反應不錯的兩個年輕男神去西伯利亞,企圖複製洪永城奇蹟。但這兩個新晉男神,接受報紙訪問,說自爆「自己被同志示愛」,就似乎引起同志界很大的反彈。

他們的訪問內容是這樣的:

至於Louis則表示女友對他很安心,自爆:「因為想埋我身的大部分是男人,哈哈!我很喜歡喝俄羅斯的蘑菇湯,幾乎每日都在IG放蘑菇湯照片,之後有一個男同志專頁留言問我,日日食蘑菇是否想補『蘑菇頭(指下體)』?嚇得我馬上封鎖該專頁。其實我小六時已被師弟告白,他除了全程跟着我外,又突然跳出來想捉住我,我要狂奔才能撇甩他!」身為游泳教練的Jeffery亦自爆除了收過男人搽閃紫色唇膏的照片外,更試過更衣室被狂放電,笑言:「好彩我已有秘技,現在換衫或泳褲一定緊貼牆身,保護後庭!」
不少同志朋友都對隨緣說,究竟他們有沒有經紀人,究竟有沒有告訴他們,如果不是那幾個寫電視group 的基佬對他們有性趣,他們根本不會有今天。有同志在網路留言說:「呢兩條友仔,以為自己紅少少,就唔理邊個係佢fans。唔係基佬FF佢地兩個,佢地有咩價值?所以話,上天好公平既,有樣既,就冇腦。思維仲係停留緊係認為基佬見男人就會即刻除褲強姦佢既程度。如果唔係見你眼耳口鼻都生啱位,先望多一眼咋。唔係大隻又唔fit,都唔會望第三眼啦。」
呢兩條友仔,以為自己紅少少,就唔理邊個係佢fans。唔係基佬FF佢地兩個,佢地有咩價值?所以話,上天好公平既,有樣既,就冇腦。思維仲係停留緊係認為基佬見男人就會即刻除褲強姦佢既程度。如果唔係見你眼耳口鼻都生啱位,先望多一眼咋。唔係大隻又唔fit,都唔會望第三眼啦。
好靚仔
點解佢有鬚冇鬚差咁遠
冇鬚成個白淨twink咁
Gay佬真係小鳩器
點解mcm咁黃咁靚仔
求廣告商重用 比多啲job佢
真係做人唔好咁多_幻想
hanna chan
又係黃到金 上年不停出Story po文宣 做戲又好睇
Mcm其實輸在矮
佢真人唔高,其他滿分
依家有無補習社係黃
燈塔淨係玩內訌,YY同Cliff花生多到唔想食
呢隻app黃就黃,信唔信得過先
信得過就介紹俾frd子
好撚靚仔呀屌 仲要咁黃
LM
呢間snapask都算係咁 肯用黃到出面嘅藝人
睇佢IG原來啲post都幾黃

數學系師兄
比人騷擾過 都唔可以驚基佬
咩邏輯
基佬一開始係度騷擾人你唔講?人地驚咗佢地就係錯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞