光時義工原來收十萬人工?

1001 回覆
944 Like 111 Dislike
shopify
激動得黎都要記得不推文
哇,邊「一個」手足要十萬開飯啊?請多啲手足派多啲更唔好嘅?係要自肥嘅?

仲要類比狗官?狗官講左幾十年啦清你活係97前?
如果真係樓主所講
盤數點都唔會公開㗎啦

請倉先用15000
仆街原來上邊出緊10萬

之前所講嘅收益會用畀義士
原來係咁
心水清
唔使屈毛乜撚柒柒,係假嘅光時就出嚟解釋啦
想睇光時解釋再定斷
講多少少四月管理層變天嘅時候 係因為b君想轉去光時做全職ceo的(b君本身自己有間公司的) 佢地話計糧照單數計 5k底計翻佣的 但pko三個見錢開眼 覺得咁樣計法其實無錢賺 所以就...其他嘢等其他「前」員工補充啦 我唔太清楚內部嘢就唔講咁多
當初屌人個啲?有係呢個post出沒呀
心水清
收10萬果個點駁啫,樓主講既野係真既話。何況即使光時呢家執左,佢都只會係無得再收10萬,但佢之前幾個月都收左啦,再加埋公司戶口既錢,條數都唔細。再者,佢期一份工搵到4-5萬,即係佢起碼都係八大出黎,佢再搵野做都唔難喎,係收少啲,佢無野好輸咖喎
次次攪黃圈活動 得大鋪受惠
堆細鋪完全無咩得益 大鋪越開越多分店
又唔見佢地有點幫到手足
facebook 黃圈專頁直頭大鋪小圈子既地盤
如果係match 返以前份人工都還ok
但點解請IT 會有達標獎金
又唔駛跑數
做到管理層 都唔係咁樣去榨壓公司同員工架
更何況係做緊一間幫受政治打壓既手足為既公司
見你有用不推文,我考慮下
你係gm定CEO?
自我檢討同反省。你D口吻好似廢佬咁,係屌中國唔屌下非州國家。你喺非洲,飯都無得食,仲講自由?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞