覺唔覺得上年6月至開始上連登嘅人已經騎劫左連登

77 回覆
90 Like 78 Dislike
走啦,自己開個討論區玩道德撚世界啦
咁你講囉呀前輩,而家連登真係唔似連登係事實喎
唔係驚俾道德撚屌
係想去返舊登咁
你講啲顛嘢其他巴打覺得搞嘢就接龍sosad
班傻7新會員一黎就屌人接龍
圍唔到爐嘅論壇唔通真係同你高質討論咩on撚9,我用打字時間睇多兩頁書唔好?
認真就輸了,拉
樓主唔貼高登ac準備俾人屈返係新移民
當年熱狗又係咁搞臭舊登
連登一向係咁 都係高登當年淨番既小學雞走過黎

唔同當年高登平均年齡20up 呢到平均大約15
出面手足乜乜乜,你仲有時間討論拍拖/打機/扑嘢/買嘢/食飯,就係pr 5毛 狗

仲有班金剛棒洗版撚同clickbait紅字撚 神早block柒哂

洗撚火哂入魔
真, 連登不嬲都係咁樣
乜撚都要屌CCTAI班友最撚明顯
啱呀,一睇樓主嘅論調就知樓主思想淺陋不堪,呢個世界冇野係一成不變,尤其係人,人如果一成不變就姐係冇成長冇進步。睇下另一個屌班廢人講"飛雞"嘅討賊檄文有成9000幾like 就證明樓主係啲不思進取腐朽不堪嘅人
珍 建議連仔將19年6月後注冊嘅加番tag 做新會然

連登不嬲都係玩膠同冷嘲熱諷
真係需要光復番連登
仲要成日不推文,驚阻住咩行動post,明明無哂行動,琴日921元朗站元氣都要排二十幾枱,真係唔知想點。
其實你有冇諗過連登本來就係咁,從來都係mean同非主流,係有太多新會員將自己果套帶左入黎,先至會搞到果個post咁多正評
Blocked!
飛雞又真係不嬲咁叫

不過真係有人當晒全部空姐係雞以為好威咁大聲講係事實

之後有人真心做道德撚亦係事實
時事台一向都大把道德撚架啦
我都覺

班認真撚毫無幽默感

又唔識潮文

下下都串柒柒

真係變好多
點解會消失咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞