剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(128)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我唔係介意hehe 呀 唔好誤會
我身邊都有3個hehe fd 全部都係姊妹黎嫁
只不過係突然大家轉左話題講BL好好笑
喜喜 唔好錯重點
佢點諗佢點睇 已經再冇意思
為自己以活
如果要咁諗 我輸左俾個肥西咪好唔得掂
講真 唔甘心一定會有
但愛情冇分對錯
可能條件上你比佢依家另一半好
但可能佢只係選擇岩自己著ga 衫姐
件事已經發生左
可能相方都有做得唔好的地方
係過去的事到學識令自己變成更好的人 先係你要做的事
係真心理性定習慣收藏自己的情緒先
適當的發洩自己係好 但唔係太過份
唔俾自己休息真係唔得嫁巴打
佢從來冇要求過你等佢
4年後你只換黎一句咁ga說話
你就會覺得自己on 9 左4年
我都預咗係咁嘅回覆
佢係一個好理性嘅人,做每個決定都諗過度過
決定咗就唔會變嘅人黎
我知我on9 但我想呢四年繼續用朋友身份同佢過生日過節日
但自己一定會好痛心
其實有時同hehe fd 講心事仲好講出口
始終佢地有多一種角度睇法
佢未必再想你同佢過生日過節
講真 如果你繼續睇佢fb ig
login private ac 只會令你走唔返出黎
直到你發現佢出軌的證據為止..
i know that feel bro
一次又一次的打擊係會令人好辛苦
但每一次 你都會進步多左少少
但我真係真係真係好唔想失去佢
我成個世界都係佢
一諗起佢咁快move on我就傷心
但自己都知自己抵死,心甘情願做隻兵去付出

不過覺得佢地其實都好叻
始終同性戀要面對的壓力真係好大
明明只係想簡簡單單愛一個人 但一D 都唔簡單
一到夜晚就好難捱
咁佢始終真係有同你一齊過 又唔好講到佢只係當你係兵
可能一齊嘅兩個月日子 佢好想快啲忘記添
喜喜 講真
如果你真係唔ready 見到佢
不如早D 同你個fd 講叫佢搵過第2個人幫手
我諗佢會明白
lee 度幾夜都有人陪你
如果訓得到就早D 訓
日頭有陽光心情係會好少少
咁樣講一講又好似有啲唔同
應該話本身偏理性 再加上拍拖之後就更加習慣唔表露任何情緒
同EX 分左手個半月, 佢一直好鐘意我... 直到我言語上激嬲過佢三次, 佢第三次就同我分手 分左手之後講野好冷淡, 24個鐘先回我一次MSG... 分手之後果一兩星期佢話都覺得可惜, 但迫唔到自己同翻我一齊 佢話俾啲時間大家 等佢忘記晒啲唔開心既野, 同埋如果我有改變.. 隔一段時間重新建立過可能有機會一齊翻...... 我都唔知仲等唔等好, 中途依家搵佢, 佢好冷淡, 係我黎講唔鐘意就唔鐘意.... 邊會可以覆合.... 但聽到佢咁講我更放唔底.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞