奧斯爾落選後撰文:極度失望 我不會用這種形式結束球季

336 回覆
939 Like 10 Dislike
你都弱鳩智
同樓主一齊死全家
#1到#85都無利狗出嚟抽水老屈
老友你思覺失調定精神分裂
[url]https://twitter.com/mesutozil1088/status/1318874490646953984
[/url]

做任講句支持啦/-\"
真係好仆街,垃圾阿仙奴
唔啱聽就死全家
格拉咸年代鍾意阿仙奴,法比年代開始冇乜感情,宜家係希望有生之年見到降班
我死咗幾次啦 來回地獄又折返人間
班分化撚,5毛成日見 都係呀妓名
佢啱啱個interview 自己攬咗上身
但你覺得真係淨係關阿迪達事咩
https://www.espn.com/soccer/arsenal/story/4214058/arsenals-mikel-arteta-on-mesut-ozil-axe-i-take-full-responsibility

達︰我負責, 純粹陣容既決定, 唔關人工同場外行為事

當人on9
收人錢財
Ozil就算點退休都冇理由入唔到25人名單
https://www.espn.com/soccer/arsenal/story/4214058/arsenals-mikel-arteta-on-mesut-ozil-axe-i-take-full-responsibility

達︰我負責, 純粹陣容既決定, 唔關人工同場外行為事

當人on9
收人錢財
Ozil就算點退步都冇理由入唔到25人名單
咪玩啦,根本就唔係咁
唔係講笑,又要話自己唔係怨婦,但又要同幾個自己友公海互含,都唔知佢做乜能
成日話自己唔care,但係公海又好狗竇又好,佢到尋晚仲呻緊
支持左阿狗20年
隊波無論幾廢都keep住場場支持

今次真係忍唔撚到
奧燒冇功都有勞 人地都叫幫你攞左幾隻盃仔
你為左奶共 完全連基本既尊重都冇

垃撚圾
而家真係支持唔落呢隊閪波
個個唔買佢波衫 + 反正入唔到場 + 降班啦仆街
等個高狗快死開
爺爺返來可能有機會帶回價值
阿狗食撚屎
由無錢買人要雲加做擋箭牌,到未完約要佢走
到要球員減薪再炒55人,cagigao班球探炒晒
炒吉祥物,英超歐霸唔落奧燒papa名

加上之前kroenke迫走usmanov,管理層gazidis、mislintat、sanllehi通通急住走

真係亂到七彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞