做財務公司,你問我答

70 回覆
0 Like 1 Dislike
番工啦,有冇師兄有財務問題,可以問,秒回
之前做左銀行結餘轉戶,還剩320k,但卡數又去返欠110k, 開始連還minpay都有問題, 想問財務公司會點幫我? 月入18k🥲
你留tg俾我,我天日番工搵你同你處理
想問一下,借左藍色果間10萬左右,都keep 住每個月還,近排打比我話可以加額到15萬可以借,我想問如果佢幫左我加額,但係我唔再借,咁呢15萬會唔會入我數?
佢係以71循環貸款,有機會tu會上左15萬,但結欠寫你依家個數
姐係純粹話畀我知仲有15萬可以借,如果唔郁唔再借既話,條數都唔會變?唔會無拉拉當我借埋呢15萬架可?
唔該晒
肯定吾會,但如果你只係得佢一條數,其實你大可以問銀行借好過啦
要睇下準吾準時,如準時供冇咩野
咁又吾會,但sales可能見個客跑吾夠,會叫其他財務打俾個客,做到有com
如果auto pay出糧,吾建議你第一次借財仔,直接問番出糧銀行做,4至6倍月薪,5厘息,第一次就問財仔借5萬,藍色招牌嗰間都要47.75 黃色招牌u字頭48厘,綠色招牌兄弟都要30幾
建議你申請張信用卡,因為有用開信用卡,之後有咩急事,銀行又好,財仔又好,都會批多啲吅平息,因為你信貸會有還款記錄,信用卡吾都定要用好多,每個月用1千幾百,月月清就得
冇錯,因為還款會直接影響你信貸評級,高分就平息
仲做緊?有無其他好路數
ching 想問財務做credit approval前景如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞