香港邊到跳樓係最佳地點?

46 回覆
3 Like 12 Dislike
跳唔死半身不遂仲仆街咪撚揀跳樓
所以佢先要選個高層嘅天台啫
不過我都好肯定咁講喺香港想自殺都唔係一件易事
但一唔小心有線 / 跌喺簷蓬定咩上面 半死就gg
燒炭同安眠藥死唔去同出後遺症嘅機會仲高
跳海嘅話死前幾分鐘嘅痛楚太大
諗得跳樓嘅話就唔會有勇氣自焚同切腹
你咁樣問得嘅話我諗同你講感受生命嘅美好呢類廢話都唔會有用
所以都係講吓自殺嘅難處俾你做比較同決定好過
點會冇,放幾個c4係身,一爆即刻散晒,頂多0.1秒痛
辦法總比困難多
留名 遲啲可能有用
大概諗唔到
你好,這是《自殺.自療.互助舍》。看來你已累積了不少負面情緒,是嗎?人就好像氣球一樣,若積存的鬱結和壓力太多,便會有爆發的一天。何不暫時停一停,到我們的網站 www.help4suicide.com.hk 。 那裡有一些勵志故事和有趣短片,你可以隨心看看。你也可以進入網站內的『Chat窿』(星期一至五:下午四時至凌晨一時;星期六、日及公眾假期:晚上八時至凌晨一時),讓我們的義工為你加油打氣!

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!

《自殺.自療.互助舍》"
推pushhhhh
最近點丫
準備緊 差唔多了
準備好
講咩原因先
唔送了
梗係簡d貴價樓跳,扮送外賣,然後去自殺,等班炒樓嘅傻仔仆直,攬炒
一樣死唔去我會揀兩樣一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞