[旺旺寶駒虎視眈眈] 十月二十一日谷草八場賽日討論區II

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
睇住身邊個個開始成家立室,原來ugrad出來幾年就好輕鬆做到m級 / 30k up,但唔包括我。

自己想要求升職加人工,公司就話肺炎拖累所以hold住。轉工見親都係無回音,政府工in都無得in,JRE考左4次都係肥佬,2A3O既筆試更加係10次以上都無面試。

學人半工讀,讀社工個master去洗底轉行考牌,原來條路仲辛苦過以前,人工又未必比醫護之類更好。讀到辛苦又唔太跟得上。
然後試下炒下股就輸返年幾人工出去,原來自己先係傻散送錢俾人果個。

愛情玩下交友apps就熱情倫敦金、無限愛你美容plan。試一排都知自己market內算係中下流既level,無人要都好正常。FB/IG主動搵我既陌生人,都估到係sales,以為俾下希望自己,證明奇跡唔關我事。

去聚會fd搭fd識到岩眼緣既,望完自己既cv同銀行戶口,原來做下毒撚偷窺望下咪算囉。仲俾人投訴太猥褻唔舒服,下次聚會勸朋友唔好叫我。

如果用60歲就退休既標準,我條路跑左一半都只係人地既1/4既成果。對唔住老豆老母,我唔太夠能力養到你們退休生活,但我盡力啦想抱孫就無辦法啦

sorry半夜俾大家睇到一個30歲廢中既失敗人生放負。我努力過,掙扎過下,原來能力唔夠就夠,資質平庸就唔好搞咁多野。

明天準時返工。
最後一句轉一轉

明天準時賭馬。
一字排開
然後試下賭下波馬就輸返年幾人工出去,原來自己先係傻散送錢俾人果個。
R4馬王
8 號馬 幸運飛彈 退出競賽。 (21/10 08:42)
必CASHED
R5 幸運飛彈 (新力必)
揀蘭仔隻星威算

R5 星威 (新力必)
21/10 馬po精選

第一組
R1 桃花盛 (Win神)
R2 堅離地 (福逸)
R3 陽明高高 (金仕芬)
R4 駿爵士 (人一世勿一世)
R5 贏科超影 (小川ともみ)
R6 實力飛駒 (智高無上)
R7 鴻圖巨星 (尊兄)
R8 路路之星 (冬天沒有雪花)

第二組
R1 幸運大兄 (SakaXhaka)
R2 榮彩大道 (覓腸)
R3 御風超影 (なつめみお)
R4 一路順風 (屠)
R5 星威 (新力必)
R6 小鳥敖翔 (Adnan_Januzaj)
R7 神舟寶駒 (saho)
R8 疾風勁草 (方嘉藤惠)

第三組
R1 南莊之歌 (尹普美)
R2 爪皇烈焰 (冼毅力saint)
R3 奇真 (痕哥仔)
R4 大當家 (Priestgod)
R5 運來福星 (綠木)
R6 電路七號 (時時)
R7 超趣 (金世正)
R8 奇妙星 (蘭仔)
型酒杯 亮先生 路路之星
白頭佬係咪谷得太恆
福蛇早餐未
食撚左藍店
舒服
R8 永同天下 (七色)
好撚癲你
無啦啦又有日職
食撚屎未
呢四隊角細撚 全場唯一兩隊角大
又中
曼聯多狗開角大真係好撚癲 歐聯歐聯歐你老母

角球比狗賭
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞