新屋剛裝修完,想搵清潔公司

32 回覆
0 Like 16 Dislike
本人新屋剛裝修完,想搵清潔公司。見大約價錢都係二三千蚊。
有無用過邊間大家用過又覺得OK既介紹翻?謝謝!
唔好叫我自己做返,因為我同老公都係唔做家務,而家都係鐘點搞定
但鐘點始終都係做日常DAILY清潔洗碗等,裝修後好多批灰、油漬等等,抺外窗。。。
謝謝!
其實裝修班人要包埋清潔嫁wor
利申:屋企做裝修
睇張單
因為我同老公都係唔做家務,而家都係鐘點搞定

全世界應該得香港人可以大聲講得出口
3500 蚊幫你搞掂佢
做唔哂的。
有一般基本清潔,但真係好乾淨就唔係。
有沙石等等,有啲批灰漬,小小油漬都好難免。
所以要找專人清潔。
要求高小小。
千祈唔好信平台幫你攞嗰啲,但正常裝修包埋清潔架?
之前聽同事搵過
好似百幾蚊一個鍾搵兩條友同你清
但好求其囉。
好似個TOILET咁,都好多灰塵。同埋小小泥。
你窮姐
想問下有無人用過SMART HOME/ 盛世 / 甲酫清?
領航清潔唔錯
之前有次搵佢整 做得好貼心同仔細
你google下 滌新清潔

呢間我公司用開,幾好,有埋霧化消毒個類野,有問題啲員工老會講解下。(好重要,佢地職員黃架)
漏左想補充返
上次佢仲幫我做埋入伙前滅蟲 又有優惠價比埋我做
因為呢樣都好重要 你唔會知上一手有幾「乾淨」
佢解釋埋比我聽咩叫 細清 同 粗清
佢個次幫我好仔細咁幫我每個位都做埋 真係好好
同埋佢好似有facebook專頁 搵下領航清潔
你可以上去參考睇下佢啲相關資料
咁你應該唔收貨,叫佢清好先,清唔乾淨點可以收貨呢?
聽人講麻麻地,求其搵兩個人抹下就走,唔多得
合約到寫明只係包基本清潔
所以唔包深層好細既地方, 即係表面無大舊既泥或者係大舊既批灰就算OK.

所以我都無要求好高, 預咗自己比錢~
多謝您既意見
我已經問咗我用開個鐘點了。

THANKS ALL~
"唔好叫我自己做返,因為我同老公都係唔做家務"
d口氣港女到呢,做你工人就慘啦
我都無請工人, 只係請鐘點。
而且都用咗佢好一段時間, 大家關係十分良好。
[好多嘢其實錢解決到, 至於口氣問題喎, 我意思係我哋兩個都係由細到大都未做過家務既人, 所以叫我哋自己做戔搞爛哂既家電碗碟。]
如果得罪到您既, SORRY LOR
2300蚊幫你搞掂佢

利申: 失業手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞