Virtual Youtubers討論區(130)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
大家覺唔覺得cover今次處理得幾好
叫曬其他人應援會長
大陸仔今次真係兩難
一係繼續睇 一係就難受
但其實咁多人一齊應援會長
變相大陸仔會變得唔點燒其他V
唔計coco 因為太多人應援
所以燒唔到太多個V 同冇動力去燒
完全係卸曬力
好條毛
對應慢到仆街,又將罰講做保護
事實呢個已經係最soft既做法
現實小小諗 完全捨棄中國係冇可能
點都要做下樣
但呢波後續處理 完全係100分
我睇NGA見到其他V FAN BOY一個二個扮死
同埋話冇所謂 我就知成功左
因為大陸根本冇可能針對曬成個holo
有部份大陸仔對自己鍾意既V去support coco
都唔敢講d咩
其實討論咗咁耐
個問題一直係處分度
Cover跪低已經係所有人都預咗

所以歸根究底
當Cover嘗試please 成身G點嘅小粉紅
成件事已經錯晒
而真係fans嘅只會繼續睇
拉米收台前叫人記得朝早睇coco
少年你太年輕了 不信你搵返三個禮拜前個post睇睇
vtuber裏版holo串都去得好快
瞓先,希望瞓醒有花生食
如果一開始份聲明 係而家嗰兩份「道歉」嘅話
我相信冇人會在意 因為白癡都睇得出根本係行貨
但同時又可以比班支那人一塊遮醜布

但問題係Cover 一開始嘅操作實在太過精彩
根本唔係炎上對策 而係炎上製造
個邊車速好撚快 完全唔收制 好似唔驚炒車咁
都未勝架
表版規矩多多,去裡版好過
cover自己囉黎
一間5點會長跪哂就好笑
想知點解話佢地申請唔去B限
因為佢地今日twitter都有聲援會長?
證明呢度有個username 講嘢會小心d
芝麻人想罵人母狗又唔想罵太盡就轉左隻字,叫母人,意思一樣
而幕刃同母人讀音相近,所以幕刃等同母狗,同臭雞差唔多意思

Ps From Google ,唔查既話而個真係睇唔明

母狗呢個字竟然進化咗兩次
贏定輸仲未知喎
就算贏都係慘勝

其實NBA已經有板你睇
個陣我仲有用Hupu
第二日已經有支那人走後門睇
一星期普通fans已經冇咗件事
剩低返小粉紅喺度屌
當企業係一個市場做出左不可取代性
點柒真係冇得輸
我覺得會長一陣會say sorry
唔覺喎
dd 啦
比全世界反都唔會去試圖考慮下係咪自己問題架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞