[林伯不除車禍難平] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
火撚屌而家煩到仆街
根本就係新老鼠
不嬲都話係要有個大佬鎮住後防同比個腦點蘇馬
勞力野交比力架做咪得
另外短狗傳波廢到咁 搶幾多比返幾多人 放佢係效果係咪真係好過佐高互含
西維爾作客和到疤 但輸比格蘭納達
但唔排除係留力
仲話出佐狗高華鍚就解決到問題

全世界都睇穿晒你迫搶冇系統性
依家只係靠佐狗/短人個人能力補救
出高華錫應該條中場防守力同0冇乜分別

呢個係系統性問題, 唔係你出咩人就即刻解決到問題
同埋中堅同簡迪唔識用波 變左佐既工作量多左
再者無D幫波既意識特別係簡迪 傳完比人就個自己搞掂佢
唔會話走近俾多個傳球選擇佢
出佐簡
佐比人夾實 簡就會自動甩波
用佐高破high press最有用 有控球自然防守壓力會減輕
但對死守反擊隊就真係出返簡好

修仔不嬲玩high press 出佐簡根本玩自己
現代足球好少做到利咁超頻足球11人 車中場咁多人用 睇餸食飯啦
仲講以前
足球世界戰術年年都變緊

十幾年前邊洗後防識搓波
家陣係強隊要求中堅識放長短波
左右閘要有一定盤扭能力, 進攻能力唔可以差
出得佐高就要埋猛嘅逼搶 而呢個係對high press team策略

對防反隊就梗係唔會佐高
咩組合都出過啦,咪又係輸又係咁試
今年多左咁多人 試就預左
但試還試都至少有返少少常識丫 佐簡對high press仲要2件4大 實爆炸架喎
根本唔係人腳問題
撚蛇連plan a都未有
人地試陣係搵岩自己plan a嘅球員
撚蛇就仲係plan abc...z到搵緊plan a咋
請人教防守啦 防守成日亂到街場臨時拉夫踢咁
作為教練 林狗根本零承擔
指意球員自動波
唔做場邊調整 駛乜請你
撚蛇試陣係probi有幾多組合就塞落去
雲迪克要休息幾耐度?
一年?
究竟撚狗試完陣未
打UT咁 輸一場又搵過第2套戰術試
條友唔撚睇波
其實簡迪打sorryball雖然都係唔叫突出
但都未叫負累
係唔知點解依嫁變左咁
都唔知係高峰已過定用殘左定both
明明有練過彈彈波但今年啲傳波
佢個名宿光環唔燒得耐
今場都燒到接近0
再輸多2,3場on9波又Lampardout架啦
再認真答埋,如果仲覺得宜家隊波嘅問題係換咗啲球員就解決到嘅話,你同撚狗冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞