有冇人一到考試期就係咁打丁?

90 回覆
311 Like 60 Dislike
臨考前一日死都要忍住
同類
有無醫學解釋?
切左咪唔洗擔心
唔打條撚就會扯旗望住我

認真想問打丁係西醫嘅理論上同個腎有咩關係?adrenal gland?
利申冇讀bio

中醫角度腎藏精
打丁真心減到壓
會咁樣其實就已經上咗癮
建議戒返100日丁
等自己可以控制返自己
我打咗六年丁,keep住每日最少一次,最癲一日七次,之後差D暈低
宜家少咗,但發覺呢幾年開始個腎附近成日會隱隱痛
屌不嬲keep住每日2J,以前一到考試每日3-4J,J完集中力會好好多
屌不嬲keep住每日2J,以前一到考試每日3-4J,J完集中力會好好多

同好
我打咗六年丁,keep住每日最少一次,最癲一日七次,之後差D暈低
宜家少咗,但發覺呢幾年開始個腎附近成日會隱隱痛

1日7次
去到後面嗰3,4次仲有精射出黎咩
一壓力大就想打丁

同好

x3
今日打左4次
仲想打多次

身體需要排毒
唔好忍
考完會打丁減壓
考完當獎勵
奉勸各位巴打想考好啲,就唔好打

試過中學因為2次打飛機,黑咗2次同一樣野

中三嗰時
星期日諗著好好地放假,攞部iPhone睇av打個飛機輕鬆吓
星期一日返學,借咗部iPhone俾一條柒頭上堂玩,但係條柒頭玩得太明顯,結果俾老師發現
收電話交俾訓導,又要記缺點仲要跟校規收足成個學年
收嗰時係4月,7月完學年先拎到,姐係冇電話用成3個月

好啦,到學年尾終於攞返部機,諗著下年會小心啲

下年到喇,一直都有帶同一部iPhone返學都冇事
直至2月

星期日又係想輕鬆吓,用部iPhone睇av打飛機
星期一返學,因為有同學要訂飯,我都有同佢地落單,而且嗰時學校啲電話未打到街線,所以貪方便借部iPhone俾個同學
個同學傻吓傻吓,就咁企喺班房門口隔離打電話
點撚樣知咁啱,有個訓導喺走廊走入嚟班房要搵人
個同學又唔知點解當咗個訓導透明

我嗰時見到心跳停頓咗,只係希望個老師唔好望過隔離
但係我屌,個同學咁大聲柯打午飯
搞到個老師聽到即刻望向佢
冷靜咁講:呀同學,唔該你出一出嚟
個老師同佢喺走廊傾咗兩句,叫埋我出嚟

就係咁,部iPhone就因為我打兩咗兩次飛機,就俾學校兩年收咗兩次

自從嗰一刻,我決定戒J
最尾維持咗兩個月
dse忍到唔打既話上到u就大把女屌
奉勸各位巴打想考好啲,就唔好打

試過中學因為2次打飛機,黑咗2次同一樣野

中三嗰時
星期日諗著好好地放假,攞部iPhone睇av打個飛機輕鬆吓
星期一日返學,借咗部iPhone俾一條柒頭上堂玩,但係條柒頭玩得太明顯,結果俾老師發現
收電話交俾訓導,又要記缺點仲要跟校規收足成個學年
收嗰時係4月,7月完學年先拎到,姐係冇電話用成3個月

好啦,到學年尾終於攞返部機,諗著下年會小心啲

下年到喇,一直都有帶同一部iPhone返學都冇事
直至2月

星期日又係想輕鬆吓,用部iPhone睇av打飛機
星期一返學,因為有同學要訂飯,我都有同佢地落單,而且嗰時學校啲電話未打到街線,所以貪方便借部iPhone俾個同學
個同學傻吓傻吓,就咁企喺班房門口隔離打電話
點撚樣知咁啱,有個訓導喺走廊走入嚟班房要搵人
個同學又唔知點解當咗個訓導透明

我嗰時見到心跳停頓咗,只係希望個老師唔好望過隔離
但係我屌,個同學咁大聲柯打午飯
搞到個老師聽到即刻望向佢
冷靜咁講:呀同學,唔該你出一出嚟
個老師同佢喺走廊傾咗兩句,叫埋我出嚟

就係咁,部iPhone就因為我打兩咗兩次飛機,就俾學校兩年收咗兩次

自從嗰一刻,我決定戒J
最尾維持咗兩個月

邊有學校唔比人用電話
幾日一次已經驚自己太多
樓上成班一日幾次 痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞