空難? 斷腳? 呢啲招數out哂喇!

413 回覆
579 Like 56 Dislike
又關曼聯咩事
vvd有當你係屋企人?
利迷一有事就搬獌出黎擋是常識吧
無,蘭尼斯特萊應該唔係獌狗
我讚緊獌迷個個關利事嘅post都陰啲陰啲出黎抽水,之後俾人屌又再企道德高地問返人關獌狗咩事姐
當佢係獌先
咁又點?獌迷抽猁狗水天公地道啦
咁笑鳩緊猁你無啦啦提曼聯做乜先

定係以後抽皇者利水之前要利申左邊度球迷先
好似古惑仔撻朵咁
獌抽猁天公地道猁抽獌就關獌咩事
好波
又無人笑9你空難,舉個例子叫獌狗仔俾人笑同人和好
講撚到你獌天公地道咁撚正氣
搵港父搞搞佢有無得諗
利迷:我唔知,睇唔到
死痢狗祝你全家中風死唔去呀
日去醫院探幾件植物人啦老撚化閪
檢你老母臭閪討咩
講口臭我真係望塵莫及
拿你隻dd狗就高質啦企撚晒道德高地嘅就收撚皮啦
港父恕我軟弱
每次見ddd搶口都有種返咗舊時波台嘅感覺
唔係掛
舊時波台空難都唔點提
死痢狗收撚柒閪皮啦學人講公道?
幾十幾前班老祖宗痢狗已經改歌chant 幕尼黑空難
希素又殺球迷
你地比狗屌足18代都抵架啦,仲叫人檢討
使閪你條雜種出黎扮有理性咩
上波台學人企道德高地,人唔笑獌狗都吠啦
幾時屌柒出面啲on9當有趣人型蜈蚣圍爐假膠post姐

獌狗笑鳩希斯堡jft96我都未撚出世
你傻豬啫
本身件事係錯係肉酸
你笑鳩利抵死之後拎道德高地人哋屌你
你就講到人哋分唔清現實
試吓用第二個有骨嘅語氣同你講
你就話人哋傻傻分不清
鬼唔知你出個post嚟做乜
唔知你post嚟做咩我就唔會入嚟推,笑你扮撚聖人啦
話上連登勿認真
我冇諗過你痴線到應我應到七點半
我諗你就算唔手震應該都係好眼瞓
你反利定做高地人,wfc
但睇嚟你都唔係好分得清人哋曲線串緊定真係讚緊你
不過算啦,認真拉遠少少咁講,每個人上網都係第二個人格,勸你唔好咁容易假定mon後面嗰個係咩人
再者其實點樣兜都唔係一個justify 你咁肉酸嘅理由姐
咁樣真係好冇質素,亦都唔係一句上連登勿認真跌落地執返渣沙
以為入咗感情台
你既情感係得兩種?
一係死全家 一係要多謝對面?
唔可以冇感覺架咩
非黑即白得咁緊要
冇心參戰 只係想睇你諗咩
隻猁狗以為重覆話人兜
同埋用啲emoji會搞到人哋嬲
低智到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞