有無人想買IP12 多過PRO

156 回覆
75 Like 40 Dislike
好少用相機影相 比多1200 分分鍾下年又換機
Same

What the fuck is the exclusive Apple ProRaw format
龍友導向型feature
其實第三個鏡頭對一般人影相好似冇乜大分別?
買手機就係買自己需求 , 都唔明買部手機都要搞分化 痴撚線
講咗幾多次,Pro機係買6gb ram
鏡頭同lidar有撚用咩
咁都可以買埋stainless steel同pacific blue既
咁又點 ? 其他野當無到?
我想寫隻app用LiDAR check 條女帶咩cup數嘅bra
stainless steel重咁多,戴完magsafe套都睇唔到啦
我意思係淨係多50% ram都值嗰個差價,完全係大眾主流實用需求
如果其他嘢你覺得實用咁更加恭喜你,抵到爛
12 輕過Pro 好多

輕量 vs 相機
要相機直接上埋max 喇
LG 有咩問題
想買mini
感覺同5s差唔多
Samsung 一樣會爆炸
LG 燒底板
整三部唔同尺寸既mon
同專注整一個尺寸既mon

邊個易出事D
12係最唔抵買
12 比 Pro 少咗50% RAM
保守估計PRO最少多兩年Upgrade
千零蚊多兩年Support,仲未計其他分別
你識諗啦
12係得mini買得過,不過電係 Concern
點會Pro多兩年upgrade
所以都係估
不過RAM無人嫌多
App Reload嗰陣你就諗點解唔俾多千幾蚊
我都諗左好耐,用緊11 Pro,好少用telephoto
但好想要部輕嘅iPhone
12 係8之後最輕嘅iPhone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞