美國大選|《阿森一族》唱衰特朗普 列50個不投票給他理由

41 回覆
7 Like 141 Dislike
真係好奇怪嘅想法,我有fo支持biden嘅外國人,其中一個之前先發po話就算香港都唔係人人撐侵平時見佢理性反侵,當時我仲幫佢督個like

依家點睇都係儘量兩邊都捉住,雖然對biden冇咩期望

唔通係由經濟角度出發去睇?淨整到made in hk消失如果係咁講嘅話,係世界失去香港,根本唔係侵搞嘅
呢段真係好正
個support 好有耐性
the story are non fact checked and aims to Trump. Twitter: pass!
班白左話 我就係信了
Propaganda
有冇人知提早投票投咗China joe嘅人可唔可以再投返侵?
Fox係Disney 嘅
Disney
佢地屈得就屈 完全冇理過香港人睇法
大眾係唔會睇國際新聞
你諗下香港人兩年前會唔會對美國政治新聞咁上心
一個唔睇國際新聞嘅美國人,佢個腦入面只會recognize 到Trump最後下decision果一下
或者可唔可以重覆投令之前張票失效?
投joe已有病
agree... 唉!
屌 我覺得套嘢佢哋係真心反trump
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞