2020 二級職業安全主任(2)

1001 回覆
7 Like 14 Dislike
Construction related
所以佢問既野全部都有見過/幻想過點handle
只不過佢仲會追問你,就算safety professional都諗唔到既答案
盡左力啦,係有少少不足係網頁題,答唔晒,因為一坐低太緊張
後尾開左聲講野個人定左就有表現
希望唔好因為D網頁資料題收我皮
睇過佢請人評核準則,所以希望唔太影響
網頁題咁On9
要求你背晒成個 奴記部門o chart
啲大粒乜水咁?
背晒就太LOW LEVEL啦
不過你唔背晒就答唔到

歸納一句,你準備左100樣野,佢問你10樣,但呢10樣就要你精華你學左個100樣答返出黎
又岩既
姐係DSE 咁
要拎5** 好彩揾中果10 樣
呢份工個面試唔容易 佢真係唔止考你準備既野 真係考緊你個PERSONALITY, 夠唔夠MATURE
Pensonality 姐係指乜先
其實政府工interview從來都唔容易
我有興趣想知網頁題問咩
利申非考生
in得好chur?
點解in一次就自動棄權
佢應該要啲JRE level S 級人才
問熱線咁痴線
JRE S級去做AO唔好...
去到比咩都未做就比chairman西面都好慘
好似女人in 都唔留手
出口寸柒人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞