Virtual Youtubers討論區(122)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
整咩門要整三個鐘.....
唔止佢都用左好耐時間,要用太多鐵
感覺係本來就冇花時間係遊戲上,入左holo先開始接觸。
佢以前d片好似都係音樂同迷片居多
佢本身有個list寫佢直播要做咩,搞左3個鐘做下呢個樣,最後只係整左道門出黎封住水下入口
我見佢條片個半鐘,可能佢前面收集粗材料有show出黎
鯊鯊3個鐘整一道門
華生個半鐘整好隧道一半路軌

我見佢條片個半鐘,可能佢前面收集粗材料show出黎
華生中左minecraft毒
佢本身整左條list話果日個目標係要搵鑽石同整附魔枱
但明明冇咩物資又成日夜媽媽行出去結果死左3,4次跌哂全部野
最後好似就係番屋企整道門封住D水就完左3個鐘既旅程
佢話訓唔著自私玩左好耐
我仲以為係堀鐵堀鑽堀黑曜石搞三粒鐘
真中毒
鯊鯊3個鐘整一道門
華生個半鐘整好隧道一半路軌

我見佢條片個半鐘,可能佢前面收集粗材料show出黎
佢本身整左條list話果日個目標係要搵鑽石同整附魔枱
但明明冇咩物資又成日夜媽媽行出去結果死左3,4次跌哂全部野
最後好似就係番屋企整道門封住D水就完左3個鐘既旅程
我仲以為係黑曜石搞三粒鐘
原來係講緊華生
華生成日熄左台偷玩儲材料 (頭先好似仲影到佢係間屋上面整左個巨型放大鏡)
懷疑佢呢幾日都一日KEEP住玩6,7個鐘
感覺佢應該好快會做自動化既野
鯊成日都唔食野 唔死就奇
佢個危機意識好低,又成日唔回血,睇到我一額汗
佢既3個鐘旅程
老實講我成身附魔都成日夜晚野外打到唔記得回血
然後就突然飛幾隻骷髏出黎應付唔黎
可能佢係進步得最快既ENV
唔計死神好似全部人都冇食野回血呢個習慣
而且最癲係火雞成日跳黎跳去行幾步就比高低差搞到扣左半條血
佢地兩個頭先搵到海底神殿,華生係海下面掛住睇浸死左跌哂D裝
鯊鯊幫佢執完之後諗住原地等佢番黎,轉個頭又死埋
依家得番華生一個咩都冇係個海度
有時太突發都有影響發揮,但真係要習慣個節奏,咁會比較好應付
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞