【突發】馬田幫富途牛牛賣廣告 2

74 回覆
25 Like 13 Dislike
原PO: https://lihkg.com/thread/2241525/page/1

達狗 帛金MING 屎家軍都賺藍錢比人屌
點解馬田唔屌得

護航方論點1:有表態=免罪金牌

護航方論點2:賺藍錢壯大黃色經濟圈

同時認為賣藍廣告唔代表有用
藍絲唔係同路人所以冇影響
D結果論撚講到
廣告完全吸引唔到人
有一個黃絲 中立撚因為廣告用左你會唔會掉轉槍頭屌馬田先

護航方論點3: 資格論 道德高地 鬥黃好咩

要埋人公開身份 冇掂過紅野先可以屌馬田
咁飲東江水唔準屌政府啦 護航撚又話政府收左稅
TVB冇收稅又比人屌?
我問題得一個 幫藍店賣廣告真係唔屌得?
搵食姐 犯法呀? 我明白架喎
拎黑警PR做例子又話黑警反人權 賤D 唔計
拎TVB賣藍店廣告 做假新聞做例子又話TVB冇表態 賤D 唔計
咁拎帛金MING 而家先表態洗白既達狗做例子得唔得
講到馬田聖人咁 賺藍錢都冇錯
樓主你走先我頂住
搵藍營錢壯大黃圈一定無問題嫁
但要睇情況囉
你做網店緊係得喇 一買一賣 啲藍絲買書、牛旨無任歡迎喇
但你作為KOL、youtuber,幫對家賣廣告就緊係on9喇
有道理
我用詞用得差
賺藍錢冇錯 幫藍賺錢有錯
呢個邏輯岩過樓主好多
又直接
樓主直接PIN啦

利申睇過少少馬田片,單純係因為好青年荼毒室先睇馬田片
有無讀心師解讀吓
馬田哥粉絲話佢疑似有亞斯伯格好可憐架,幫藍屍宣傳賺錢又冇感覺,出去搵免費閪屌完又冇感覺,你地放過佢啦
睇連登仔精神分裂真係爽
一方面屌人用牛牛
另一方面黃圈馬田又幫佢哋賣廣告

究竟連登仔要企邊面好呢
馬田 = 乖仔

反馬田既人 = 老豆

仲要話埋全部反對者都係低收入既垃圾
呢條友擺明騎牆派
成日笑自己藍田,此地無銀
真係講人架咋喎

森美 DO姐有講過下自己立場
之後又係靠TVB搵食又冇事
可能藝人光環啦

達狗 MING仔 屎家軍 微辣仆哂街
屈PR同屎家軍
屈埋達狗 MING仔 微辣FANS算啦
全部咪一撚樣幫藍賣廣告
首先我唔係 我都想做PR講下野有錢收 意密
其次 我真係接受唔到幫藍賺錢姐
你覺得鬥黃冇意思 唔好睇 整走D黃人
咁由佢咩

唔係話好唔好人既 條底線企唔企得合我地連登仔標準囉
藍廣告舊錢如果真係大得誇張 食落去人之常情既
咁你唔通又食 又拎光環咩
馬田自己都唔敢割屎家軍,點解屌佢反而變左屎家軍?

成班咪一樣係網絡垃圾
原post可以多過1001 洗乜(2)
我原本1001發現回唔到先開
轉過頭開左上限
對唔住 我好柒
連登仔真係on9, 聽佢兩句就話人好人...alfred chan 咪一撚樣。少少意見,就block 人...
佢唔係淨係識rose ma之後話rose ma真係黃咩
咁個論點又一樣喇 rose ma黃 屎家軍公司藍
罵rose ma又變鬥黃批鬥
連登仔又雙重標準…點解佢block人又得,其他人block人又要比巨月3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞