想統計下呢度有幾多個會狗衝homepod mini

352 回覆
165 Like 54 Dislike
想問homepod mini做唔做到電腦喇叭
home theater係點
咁又唔係WO, 你買兩隻HOMEPOD
勁到你唔信
可以自己入歌呀 用電腦down Apple Music 擺落去就得
如果你用mac都ok嘅
住排屋會唔會嘈到隔離?。
出新嘢都唔放出黎,早抖啦Tim Cook
我覺得一隻都好勁兩隻嘈親隔離屋
好撚慘明明我幾千蚊買隻有藍芽功能嘅homepod返嚟但用唔到
配合使用但無寫到可以stereo
想問下如果我依家情況係一部apple tv駁住隻mon,用緊mon岀聲,我買咗homepod mini係咪可以iphone airplay 落mon到岀畫面但係用mini岀聲而且冇乜delay?

有得咁玩就買得過,又唔係貴
邊個買邊個就係藍絲
其實佢放出黎好多人會狗衝
個Market share又可以擴大

咁撚自閉都無撚用嘅
冇位插 得藍牙airplay
唔好講對外解封啦
連自己macbook 都未撚用到stereo on99
如果本身有2粒HomePod 可以stereo pair up
再airplay 另外1/2粒 mini 幾粒一齊播
應該得
Source: Apple Daily

好撚仆街
佢第一個講緊可以遠距離通話個功能
第二個先話淨係可以用mini做stereo呃你買左homepod啲人
我覺得佢意思係可以將聲音係所有homepod 度播
但應該做唔到homepod 同mini 立體聲,一齊出聲係得,但立體聲應該唔太可能
始終唔同輸出,
立體聲喇叭組合 咪即係stereo囉
點會pair得一對mini但唔係stereo
張圖點睇得出應該得
想拎Mini +舊HomePod Create Stereo pair未必得
但如果stereo再同mini一齊出聲就可以

但mini係咪可以support 7.1??
HomePod唔得
買黎裝逼
https://www.inputmag.com/tech/the-apple-homepod-mini-wont-support-spotify
Apple 同 Spotify有牙齒印先唔響台上講,但未經證實,要睇埋其他review先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞