hobbydigi 真係好垃圾

56 回覆
16 Like 3 Dislike
個網站設計得唔錯,但係當訂單有問題完全無人跟單。唔出貨又唔覆email 。
個網站d內容有d仲要係假。網頁話有得寄智能櫃,但又問人攞住宅地址
之前買過一次
明明有貨都搞咗我成個月先收到
問親cs就話執緊貨
唔會再有下次
佢賣咁多廣告,個網頁又似模似樣,點知中晒伏
買果時話有貨
買完就話預訂
然後出貨期一直待通知
幾個月啦
嘩,睇黎唔少人瀨過野
呢間野真係好垃圾
用過幾次 有次最離譜係,A地點智能櫃 跟住突然送左去另一個距離幾公里既櫃
佢個cs真係世界級 垃圾
寄貨速度慢到on9
廣告一流 服務九流
用過 可能好彩 無遇任何問題
呢間野好大間架? 以為普通網上小店
你買咩?
會唔會係舊貨就即出?
我極度懷疑間野見某d貨有炒價,就賺左炒價先。
變相係一早收訂攞客人錢炒貨,咁佢地就無得輸。
咁諗唔係無理由,做玩具依一行,倉存係好大問題,邊有正當舖頭會想堆貨。
買過兩盒lego
咁唔怪得知啦。間野真係唔會再幫襯,最慘依舖之外仲有兩張單
當然做依行,誠信都好緊要。
中過伏就唔會有下次
買過一次隻胡迪斷手都好快幫我1 換1 ,又唔錯wor
其實間野咁鬼殊,電話都無個...都伏味濃。
無帶眼識舖
前面另一post 有巴打提過 , 好多所謂有貨唔係現貨
係落左單先同你左搵右搵
祝你好運
無電話,慢客服
今次無事,都唔代表下次無事,咁多師兄中過伏。
訂仲慢過現貨, 連奇趣天地賣正價都快過佢, 咁我訂黎做嘜
我分享下我個單先..
我6月訂左mb 炮背..
一直係訂貨中,三個星期前到貨話待寄..
一直都唔寄。
依隻野當時係jp p-Bandai 都無斷貨
咁其實黑店hobbydigi 電購網接咁多訂,佢可以即刻係jp 落單
咁而家間黑店可能見有得炒..
我地依d比晒錢既,佢拖得就拖啦..
都係個句,正當舖頭貨到點會想堆貨..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞