New Balance 討論區 (29)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
謝分享,考慮買 fresh foam hierro m mole

咩size
我去lunch 時間去the one 最大得7.5
正常 8 9 就炒狗唔掃就多數有
10號以上就唔駛諗
US7天生腳細
原價799 用HSBC卡扣150易賞錢減多300
實俾499
US7我online都見到 我要10.5
我都係lunch時間去買,問個sales咁岩得返我個碼
不錯喔 New balance 除左retro呢條水之外都開始發展其他範疇 畢竟retro呢條水唔知食到幾耐 係呢兩年dead shoes帶動埋一系列9系之外 出327都吸收左上一次247失敗經驗出返grey代表色融合埋70年代320 355同埋supercomp設計入去加埋retro條水成功彈起

New balance 都開始嘗試係創新市場最成功嘅日本上邊出手 先係從Adidas手上請左日本鞋神三村仁司係跑鞋上邊着墨推出Hanzo系列 係跑鞋上邊開始佔一席位 今年仲聯手出埋1300JPJ直頭上神枱 同埋留意到係機能山系市場上邊開始入手 先由snow peak聯名到即將推出聯名Nonnative以及自己Tokyo design 部嘅RC_1300都見到New balance係新創作上都偏好係日本市場試水溫先

另外現有款式好似MIUK9系mix&match 係唔額外提高原料生產線保留高端英美制系列 加埋2002 retro 再發展韓國市場品牌聯名種種一系列舉動 都希望見到New balance 多線發展下可以keep住個勢
話時話 請問327係唔係fit size就得?
我見有啲話鬆 有啲話tts
我覺得要比平時d美製大半碼
同埋佢有幾隻色係中性size,由us4去到us1x(例如Lab)
d女士平時著開ws327us6,買ms327us6會中伏
就算買返同一cm都會鬆d,因為中性/男裝鞋楦比女裝闊,無記錯女裝就B楦,男就D楦
預大平時size半至一個碼應該啱
唔該曬樓上兩位巴打

今次竟然無cut單已經發貨 大貨啦
有呀
呢對真係好撚正,但係個價重......
傻的嗎 ?2500港幣都唔會買
深水埗39蚊雜牌鞋咁
呢對唔係992嗰對
992同993 係咪993腳感好好多?
想買Hierro v5 Gore-tex 全黑要10.5
行左好多間都冇,唔知邊度仲有得賣
而家碼都試唔到,唔敢上外國網訂。。。。
平時著開996都係D 10.5 行山想試上腳先買
咁多位大大有冇介紹
$30000 carousell 有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞