剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(126)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
同你一樣

其實一早發現到有少少異樣,所以我直接whatsapp 同佢傾,但佢避重就輕,未到分手都唔講心入面個句
明明早幾日先出完街正正常常,佢仲主動約我過幾日嚟我公司附近食lunch,點知未食到個lunch 就無啦啦whatsapp 同我講分開了
最後先發現原來佢唔太鍾意我地嘅相處模式,但佢一前唔講出口,反而仲扮到好enjoy 咁,最後連改變嘅機會都冇就直接完左
分咗手一陣,心情時好時壞
手賤睇返依前既對話,喊咗幾日
要點先可以走返出黎...好掛住佢,long d 好耐冇見

同佢有keep住聯絡,但比佢知道咗我睇返舊對話唔開心就冇覆我WhatsApp
依家唯一聯繫得返睇佢ig story
其實係對自己要求高d姐
點解要親身去拎籌ga?無得online 搞咩?
然後你會發現出到街 去到邊到都會勾起你地之間美好嘅回憶,真係好辛苦
收工啦終於
寧願成世A0
好想快啲完全放低佢原諒佢 但好難 希望做得到
失戀後好怕一個人,好想有人係咁傾計唔想自己一個,從前愛另一半就係全世界,依家剩返自己原來無給組織過朋友圈,究竟邊度可以搵到人傾?覆message 咁
唔想發展關係,剩係想有個人傾message 有關注既感覺,身邊好朋友已經一個個衝埋黎安慰我,但總有獨處既時候,好掛住佢⋯我已經day 3 無聯絡過佢,上網睇咗好多條分手挽回既片,教緊既係愛情急凍法斷聯但對方下氣由理性轉返平和感性。。同時我不停出去同朋友食飯 飲野post ig ,join GYM 提升自己價值...呢幾日無餵口已經瘦咗20磅。
yup 起初係會咁 搞到好唔想岀街
佢做左d咩?
始終會有開心回憶ga
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞