李婉華同肥sam反面?

20 回覆
9 Like 4 Dislike
李婉華為《住加女人》節目突被下架嬲爆落淚:被人利用完掉埋一邊
https://hk.appledaily.com/entertainment/20201010/5ME45BNOSFC5JGYQQ25Q2FVLYU/

黃絲真係喜歡打自己人
利申:有睇開住家男人
究竟咩事?唔想跟車太貼

個wingo平時唔出聲,真係咁衰?
今日佢地個Facebook group 都好多人講我先知

估唔到做起無耐就反面
即係王貽興同何兆基都同佢地反埋面
呢兩個無反面
聽落本來小事,Wingo 不嬲係做support, cam 都係佢幫李婉華set, 後期都係,依家support 唔到李婉華,大家合作唔到咪分開做,出黎公審就真係好肉酸,比藍屍恥笑
加拿大D藍絲心諗...
根本兩個Channel受眾都唔一樣

住加男人係移民資訊/分享 - target 想移民/到咗加拿大冇耐嘅香港人

女人係報新聞/吃喝玩樂 - target 喺加拿大落地生根嘅人 (中老年人)

屌 認真 想睇新聞我唔識上CBC Global CTV睇?
啲廢老content真係冇咩興趣

可能係嗰channel達唔到最初嗰定位 咁咪分囉

利申 對拆夥冇意見 真係content問題
肉9酸
無咩意見
但住家男人早排話要攪收費就無睇了
解決問題既方式錯曬,d fans又盲撑
李婉華一出完live喊完fans即刻全部藍絲上身人格謀殺批鬥對面
女嘅播首榮光比電台炒就為港人發聲黃女神光環,搵人做踏腳石見youtube做得起,人地滿足唔到你就飛起人
肥Sam都幾仆街

unsubscribed anyway
成件事最肉酸係d粉絲
死撐真心戇鳩
又唔睇哂成件事

炒哂車都唔知
2面都on99,變到渣 vs 龍咁
https://www.facebook.com/canwomenca/posts/1016094122198557

貼返住加嘅萬字文先
廢事好似另一個 post 咁一面倒
d粉個個藍絲上身,抵比藍屍睇死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞