尼古拉斯基治又一鉅獻《Jiu Jitsu》戲名叫柔術但係喺海報揸住把武士刀

94 回覆
20 Like 9 Dislike
National treasure 幾好睇
唔知仲有冇機會拍第三集講總統本筆記簿嗰頁講咩
當年呢堆片正到,真係封佢做偶像
係咪想講keanu reeves拍John wick 先翻生
呢啲係令佢大紅大紫,主流啲嘅動作片姐
佢上神台仲有高安兄弟嘅Raising Arizona, Moonstruck 同David Lynch 嘅Wild At Heart, 之後有Martin Scorsese 嘅Bringing Out The Dead,00年代都仲有套Charlie Kaufman 嘅Adaptation
好鍾意睇石破天驚
你係咪認錯人
其實可能佢拍爛片拍得好開心呢
佢係咪同時拎過金像獎同金酸莓獎既人?
係香港見過佢真人 成米9 但禿頭
睇海報都知出事
Nicolas Cage Jed thx
又爛片
呢套真係幾好睇
勁似啲direct to dvd 嘅垃圾片
有套講佢要坐監, 要學功夫, 勁cult 勁搞笑
90至00年最紅動作片係佢同Brendan Fraser
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞