西九龍中心外牆少女海報 民建聯:暴露不安要求下架!

208 回覆
20 Like 125 Dislike
黨鐵d纖體廣告同胸圍廣告係咪要落架!?
女權撚就係呢啲時候出黎??
係,如果我係西九龍既公關,一定順勢宣傳做黃店,睇佢個樣都係想做年輕人生意,順勢宣傳睇下吸引到唔到人跨區過去救佢啦

BTW:佢轉極都轉唔到其實有原因,無戲院,無咩娛樂(得一個成日爆人既溜冰場),裝修又老派,點吸引年輕人去溜冰場好難吸客,因為D人玩開就玩一日,又無得中途出來,又成日有團體包場,戲院開唔到,開返間保齡球場都好啦
咁yoyo個豐胸廣告都要落架啦
佢roadshow個廣告勁撚煩
條老虔婆po完
民賤聯即刻做野
佢附近唔係得間九工咩,仲要其實都唔算真係好附近
黑白照果d 女偽人呢???
女權撚呢????
出來啦屌你老母
睇黎大家要著到中東咁,由頭包到腳
扼殺創意就係呢班儍閪

呢幅旗袍開叉,大髀見晒,又唔見佢哋去投訴?
偽娘
之前喺美孚返 放學成日去西九先返屋企
佢啲表情仲好嚇一跳

咪係,成班廢老寧願幫襯黑底360都唔去西九龍,咁人地主打年輕人自救都好合理

深水埗間黑底360多人到
喂 咁比d狗拉起條裙 拉到見bra呢 唔撚出聲?啞撚咗呀?
弱智
呢幾幅畫都掛咗幾年啦,而家先嚟投訴
記者質疑,按其說法,室外的內衣褲廣告同屬露骨和不安,是否同要禁止。劉佩玉一度未能回應,在旁的前深水埗區議員陳穎欣即時搶答,稱商場為老少咸宜,該海報和商場的風格有所違背。

人哋商場行咩風格都關你事
以後黨鐵唔放內衣美容廣告囉 1至90歲都會搭 違背風格 應該全部變晒歌頌雜大大
痴鳩線
咁都叫暴露
所以我覺得佢轉型做年輕人既娛樂中心應該有得玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞