李嘉誠掟2億研製「不老藥丸」 港代理︰60歲可以重回20歲

115 回覆
9 Like 4 Dislike
誠哥想有不死身
真理:這個世界是個模擬器
人的生命是方程式,生老病死是event ,你係模擬器一切的成就都係0,追求不死=追求玩唔完隻game。所有違反大常理的事都要admin patch 比你,如果唔係你班 the sim 巿民無可能自我修改原碼
咁有錢都咁遲先研究
哈哈 突然諗起好似In Time 套戲咁
2 億人柱做賢者之石
徐福

佢比將臣咬ja

將臣 咬 秦始皇(萊利)咬 徐福

將臣 咬 徐褔
徐褔 咬 秦始皇

將臣咬徐福
兩億做到既話d藥廠係咪應該一早執曬

其實研隻新藥最少十億

單純講研發 2億其實有可能

睇佢用咩材料同儀器姐

但係如果要過臨床實驗 就幾十億起跳
習近平用先

民用得又可以比佢收購
諗深下,真正會發展到咩地步?

其實研隻新藥最少十億

睇佢用咩材料同儀器姐

supplement 唔洗行phase 123 所以一定唔洗藥咁貴

其實研隻新藥最少十億

睇佢用咩材料同儀器姐

研發邊有可能唔包臨床實驗,研發藥物係要逐個formula咁試,臨床唔得就要就要重新做過

其實研隻新藥最少十億

睇佢用咩材料同儀器姐

on9 起碼要十幾億 特別係同metabolism有關既藥更貴
當睇過鋼煉之後硬係覺得人唔應該追求長生不老
20歲食完變精蟲?
幾時會有60年按揭貸款
又可以升啦
層樓可以供到100歲都仲供緊
有無搵淑梅姐,jackie賣廣告?
隻野係補充代謝物
但食多左會唔會令身體既代謝速度加快
因為本身老人家既代謝速度慢
有啲似滴眼藥水 去到後期隻眼就依賴啲藥水。開始唔識分泌眼水
又係偽科學sup 9補品
得就攞撚左nobel + 醫生先開得 + 五萬蚊一樽都斷市喇
真理:這個世界是個模擬器
人的生命是方程式,生老病死是event ,你係模擬器一切的成就都係0,追求不死=追求玩唔完隻game。所有違反大常理的事都要admin patch 比你,如果唔係你班 the sim 巿民無可能自我修改原碼

講咁多咪姐係有造物者
不過好多人都話個世界係爆出黎

其實研隻新藥最少十億

睇佢用咩材料同儀器姐

誠哥有心搞…幾百億都比得起啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞