廿幾人去半島酒店book一間房就得,3個人去時鐘就要開2間房,呢個世界公平咩???

1001 回覆
56 Like 1524 Dislike
熱門po
班青頭死毒撚見到係女就咁
根本成件事就個KOL好撚戇鳩兼勁揚咁破壞規矩之餘,仲要話返人哋轉頭,然後當自己大明星咁話有錢都唔再幫襯 大佬啊,你邊位啊,收皮啦垃圾KOL

人地已經比足面比埋個下台階佢地
淨係用限聚令黎請佢地走
佢地都可以唔知足仲要大條道理話唔滿意個安排
其實人地大可攞番原先個booking人數黎趕班人
再揸正D嘅甚至可以斷人頭黎收番charge同extra執房錢等等
人地放左佢地一馬佢地仲要屈蛇屈到渣正牌咁惡到罵番人轉頭
睇死佢地去旅行book Airbnb都係個D比兩至三個人房錢但就成七八個人屈入去個隻
影衰曬香港人個名
真係想知乜撚野lol要咁肉酸成個乞衣咁
認真問,邊3個中上
見到都有陣寒酸味
呢啲女人個腦係咪裝屎
所以咪冇錢囉
有無諗過係收番五舊水 賺番有突
呢條無腦港女唔畀人留言喇喎
死黑警
如果無左依班傻閪
其實突顯唔到另一班咩都一切從簡,節儉慳家既好女仔既
book半島ballroom搞咪唔洗俾人趕
死窮鬼
每人幾千比撚得起咩 貴撚過結婚比人情

警務人員知法犯法
不過強姦殺人非禮都無事 小小限聚又點會有問題
cheap
Staycation 真係痴鳩線,幾時有群組?
正PK
d女咁的樣叫靚靚model同KOL
日日都幾廿個呢啲倒模生日party
大堂、電梯咪分分鐘幾百人逼到仆街
酒店房本身想唔係開party, 要咁多人咪落去book hall lawww

又話減輕醫療負擔 留係屋企娛樂
依家啲kol咁醜
呢個唔算係staycation 啦

酒店不嬲book房都要講人數, 我唔信佢一開波就講20+人
風頭火勢都唔del相
張相真係好重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞