求推介保證回報儲蓄產品

85 回覆
0 Like 3 Dislike
貪果幾厘俾人鎖5年期
買收息股已穩定5厘幾又唔洗鎖年期
再唔係買債劵都唔止3厘, 又可以隨時放

邊隻收息股有5厘
債券入場費好高

港燈俾政府CUT左准許利潤, 應該會跌?
匯豐現價睇落都OK
其實想問下債券點買?睇過下大貓好似好多charges, 減埋charges回報又好似唔太高

你有20萬美金先玩啦...
有d bond要你有8球資產先受你玩
低過20萬果d計埋手續費真係冇咩肉食

今日無唔代表將來無
純粹想知下可以有咩Channel買到bond
Anyway, 咁聽落睇黎買儲蓄保險算係唔錯既investment

大間嘅證劵行 銀行點都有啦..
自己去中人壽望
自己去中人壽望

貪果幾厘俾人鎖5年期

邊隻收息股有5厘
債券入場費好高

匯豐現價睇落都OK

買d波幅再細d既

有圖有真相
就黎捱完

IRR 3.71% hold 6年, 算唔錯
不過而家冇左

無左咩?仲諗住買多份
貪果幾厘俾人鎖5年期

邊隻收息股有5厘
債券入場費好高

匯豐現價睇落都OK

買d波幅再細d既

reits
貪果幾厘俾人鎖5年期

邊隻收息股有5厘
債券入場費好高

匯豐現價睇落都OK

買d波幅再細d既

reits

有邊隻推介
貪果幾厘俾人鎖5年期

邊隻收息股有5厘
債券入場費好高

匯豐現價睇落都OK

買d波幅再細d既

reits

有邊隻推介

808, 等岩價位入
問問下係咪發覺自己買股票最好

之前買股試過損手爛腳, 而家都唔係好敢買
可能放住啲錢喺中人壽保證基金再學吓點買

呢度好多人搵食 btw樓主又要高return又厭三厭四 成個大爺咁款 功課又唔做想食殘廢餐 有好野都唔會同你講

呢度好多人搵食 btw樓主又要高return又厭三厭四 成個大爺咁款 功課又唔做想食殘廢餐 有好野都唔會同你講

邊有厭三厭四
不如講樓主預幾多錢先啦

10萬蚊一年
好多agent

第一次買通常輸, 輸左當交學費
之前買外幣, 跌左之後淆底走晒佢,
之後諗番如果揸到宜家都有錢賺
唔好因為一次兩次而驚左
有無人分析下FWD既ISAVER? 保證2%任DRAW,有無伏?

第一次買通常輸, 輸左當交學費
之前買外幣, 跌左之後淆底走晒佢,
之後諗番如果揸到宜家都有錢賺
唔好因為一次兩次而驚左

啱既, 不過想學多啲先再買股票, 之前鳩買搞到個人好不安, 冇心機做野
有無人分析下FWD既ISAVER? 保證2%任DRAW,有無伏?

之前買過, 冇伏

之前買過, 冇伏

佢好似有得隨時draw走,即係活期2%咁?

之前買過, 冇伏

但未試過draw, 唔肯定要等幾耐先攞到錢

之前買過, 冇伏

thanks 又會咁so?咁如果有現金回贈果哋 即draw咪好高回報?

之前買過, 冇伏

thanks 又會咁so?咁如果有現金回贈果哋 即draw咪好高回報?

係, 不過佢OFFER 2%都好過擺喺銀行, 應該好少人即DRAW
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞