20歲借過6x條電話數 依家23歲 你問我答

19 回覆
4 Like 3 Dislike
要查tu既一線財 安x兄弟 Ux 邦民 Cashinx Pro
二線財 扣底20-30% 月數/半月數
話係免tu+手續費 唔洗查tu
只係需要你個人身份證 住址證明 資詢人
有時連入息證明都唔洗直接批比你
但佢地其實好多間都係同一個老細
同埋同行有個類似環聯既查人個借貸紀錄但查唔到要查tu既一線財
三線財 黑財扣底20-30%半月數
遲還一日已經屌到你仆街話要搞你全家 上門淋紅油
電話數 扣底 30% 禮拜數
但由於當時都借過好多間自己事後有數過借過6x條電話數 同黑財差唔多一樣
但好多條其實都係同一間公司但分左唔同人黎比數你
由於電話數真係好易就借到 人都唔洗出現 純wts/打電話
所以自己不知不覺借落好多
同樣佢地之間有個系統知你借過邊間同埋還左比邊個
因為我試過清左另外一間第二個即刻打黎話清左第二個條數但唔清佢條數係咪玩野
曾經有3-5個中介幫我搵財仔然後叫我上去借
次次都話一定得同埋批足結果次次都批唔足同埋比人扣底
所以大家真係唔好信中介
因為經佢地介紹佢地有回佣收
特別係介紹去黑財
同埋佢地知你供唔掂都會不停搵數比你
試過成日個電話無過
有幾個中介都係話自己由cashinx pro走
然後帶左啲資料走 然後打黎問我要唔要借錢
所以大家小心呢間野
如果有需要真係唔好借呢間野
因為呢間每個月還既只係利息唔係本+息

但依家身上已經清曬全部數

有人想知再講
ok
Total 借咗幾多
超過50萬
壓力太大每日都諗緊點樣準時還錢
借黎做咩?
住私樓?
打乜工還哂?
賭波人生第一注100蚊8x1 贏左一萬之後愈賭愈大
公屋
果陣日頭一份工同埋夜晚一份工
但最後其實都係靠賭幫我清數
中左幾多就唔講啦但啱啱好夠清曬全部數仲有一兩萬係身
之後都quit左馬會 del ac 填紙話唔比重開帳
所以建議大家唔好賭 賭真係害死人
Ching真係有毅力
因為果陣既生活真係唔想再過
每日都係到諗緊計點樣有錢還
唔想比屋企人知我因為賭波不停咁借錢
果陣每日只係訓得幾個鐘
每次都訓一陣醒下壓力好大
賭到連女朋友都無埋
清曬數之後先有教好訓
呢個真但其實好多都係同一個老細
我都係爭緊40萬仲要無工開 個個月找萬4 5
捱唔到落去就同屋企人講啦
唔好學我數com數
個數只會愈來愈大
同屋企人講都無用 佢地本身都搞唔掂
無工開 我又借多幾萬頂住先
師兄有關電話數問題想問下你
唔走數,搞唔掂
電話數可以點搞?
師兄 我有朋友同你差唔多情況 留tg?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞