[比你揀] 你會捧 何雁詩 vs 吳若希?

68 回覆
232 Like 16 Dislike
今年台慶個最受歡迎劇集歌曲
好心應該就比'最真心一對'啦

Tbb係都要比城寨個對情侶檔 依家見到個對都討厭 仲未試過咁唔中意一對螢幕情侶..
就算收不到訊號仍找你

難極都不放棄 遲早可給你看得起
直線呃正皮
捧就有得屌

梗係負皮
痾硬屎for sure
我無諗住要捧佢喎!
吳若雞有得屌 但個格似反骨女
唱功黎講一定係何雁詩
奈何吳若雞靚d
好似何𠥔詩個av女優叫咩名? 對波又大又墮嘅

尾上若葉?

Tbb係都要比城寨個對情侶檔 依家見到個對都討厭 仲未試過咁唔中意一對螢幕情侶..

男嘅亞視
女嘅臭格

屌你套城寨 佢D戲成套一個TONE 求尻其搵個人都做到拳佬啦
你搵TERRY做都無問題架其實
硬屎有肉地好啪喎

尾上若葉?

小土反

尾上若葉?

小坂めぐる
你問我屌邊個我就識揀
硬屎
痾硬屎

男嘅亞視
女嘅臭格

屌你套城寨 佢D戲成套一個TONE 求尻其搵個人都做到拳佬啦
你搵TERRY做都無問題架其實

<blockquote><blockquote>今年台慶個最受歡迎劇集歌曲

Tbb係都要比城寨個對情侶檔 依家見到個對都討厭 仲未試過咁唔中意一對螢幕情侶..</blockquote>
男嘅亞視
女嘅臭格

你搵TERRY做都無問題架其實</blockquote>

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞