LIHKG香港超級女神聯賽 季尾速報-- 莊錠欣、袁澧林篤定降班

17 回覆
8 Like 7 Dislike
4月30日凌晨香港消息

港超第14位莊錠欣(Elkie Chong)及第15位袁澧林(Angela Yuen)剛完成超聯第29輪賽事: https://lihkg.com/thread/221521
莊錠欣29戰得25分,袁澧林29戰得24分
聯賽僅餘一輪下,兩人均無法超越位於安全線,第13位,29戰得29分既杜小喬
提早一輪宣佈降班,來季將會降落港冠女神聯賽

降班:

莊錠欣(資料圖片)

袁澧林(資料圖片)

護級成功:

杜小喬(資料圖片)

*第16位 岑晉晴已篤定降班,而且戰績極其差劣(29戰全敗),有可能直接移出整個聯賽,取消其參賽資格

請尊重一眾參與巴打努力投票下得出既公正結果

我只係覺得呢壇嘢得嗰小貓三四隻同你本人自high,無乜需要特登開post 講姐

我只係覺得呢壇嘢得嗰小貓三四隻同你本人自high,無乜需要特登開post 講姐

連尼住set左推post有限制,搞到事倍功半
我地基本已盡力,係無錯
BTW有時啲野自己無興趣就話人自high,漠視主辦以至所有參與巴打既用心,呢種行為只係對你自己既唔尊重咋
哩個聯賽無人玩都仲玩到咁耐

係你無玩咋

係你無玩咋

希望唔玩既人尊重自己,唔好再大放厥詞
正如你選擇唔享受參與活動既滋味
我地尊重你可以唔黎投既權利
但唔代表我地好好蝦
加油巴打

thank you,會繼續努力
季前提名票達到51票既袁澧林,最後淪落到降班收場
呢個結局又有無巴打能夠預料得到呢
作為第一個香港女性韓國女團成員既莊錠欣亦不幸降班,大家點睇
歡迎討論
G持
加油屈Dee
G持

不問曲直,多謝支持
加油屈Dee

忠實支持你好
多謝你經常投票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞