『港台KOL』 Hannah Huang 賣淘寶貨賣到個仔讀國際學校,你班港豬仲日日返工

163 回覆
111 Like 0 Dislike

生命力頑強仲勁過曱甴
呢啲時勢,希望大家支持返本地原創品牌/本地KOL
如果可以整合到抄襲能/KOL list比各絲打
相信各絲打識選擇, 佢哋抄襲點會認!我哋最多唔買佢啲品牌

呢個HH已睇左佢都一段時間,估唔到佢台灣唔掂仲可以繼續響香港做自己,style又土,cyncyn單野都間接比佢累,但連alex都羡慕佢個囝好紅,就知呢個HH去到咩程度。回頭是岸alex!

佢抄襲大家知,我哋最多唔買,都算,岩岩仲要話香港生小朋友好貴,跟手返台檢查...究竟佢知唔知香港生囝豐儉由人,檢查5百到2千一次又得,生囝10萬到6百幾蚊都可以攪掂,你響度搵$之後咩都冇資訊就想埋怨香港生囝貴?呢d人絲打們不可以姑息

睇留言
https://www.dcard.tw/f/girl/p/234290706

佢當自已係明星黎架
就算佢上一個細路都係台灣最貴既月子中生(不過唔緊要啦,D錢都係呃返黎)講更都十萬HKD 一個月(仲要正係坐月)
佢黎香港都係呃錢加走稅姐

KEEP 住賣淘寶貨
重推!勿幫襯抄娜
Push
Push

岩岩係Dcard 見到而家做埋傳銷
又係時候推返
條友好似搞咩生意都失敗宜家努力玩小紅書 支那多水魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞