[少女唔鋤]海馬牌咩事咁睇唔開?有Heidi唔用,搵汪阿姐做代言人

757 回覆
303 Like 9 Dislike

阿姐圈內外都不知魅力非凡幾受歡迎

幫推
起底睇唔到
另一方面,阿蛆於外觀視覺方面亦力求進步大派長者福利
不斷挑戰自我界限

風情萬種系列
汪女士用黑絲將溫暖帶給老人院

風情萬種系列
汪女士為何要與四哥合照時露出白滑小腿?

風情萬種系列
汪女士身穿疑似透視裝令秋官望到眼矎矎, 難怪肥西霞一直視汪女士為眼中釘

風情萬種系列
汪女士模仿金魚咀隔空親吻大家

阿蛆曾於入行45週年大玩黑絲誘惑

§更誘惑到洋腸髮型師親吻阿姐嫩滑面龐

§ 阿姐不時向觀眾展示長在其右邊白滑腋下肌膚的小痣

§ 明言要"push up"自己既阿蛆夾出四吋洪溝,實在令人目不暇給,眼睛都唔知要望邊好

§ 阿蛆不時拋出可愛雞蘿柚既姿態,教人垂涎三尺

§ 阿蛆不忘展示大腿柔軟度
幫推
阿姐服裝回顧

最美麗亞洲真人版Tinker Bell 示意圖 

雖然奇妙仙子甩咗對fairy wings, 但仍能吸引局長與牠合照  

奇妙仙子笑容親切大方 

奇妙仙子件衫離咗罩添 
Tube top 個尖端位重可以幫婆婆騷癢
抵讚  

差啲戳到修哥 

一齊嚟睇下奇妙仙子嘅白滑嫩肌  

仙子將香港所有女藝人比下去 

仙子一定用咗自己嘅品牌先至咁白滑!!!!

【IG 女神】荃荃呢隻衰妹又試學人擺對波上枱做乜春

荃荃咁索, 點解家英哥仲要去食台妹

白衫透哂成個波形出嚟啦

哦~~
話要同大家介紹年盒喎
睇下入面幾多糖

好啦 阿姐中門大開預祝大家新春快樂

大家係咪好想知呀姐點解咁 fit 咁大波??
原來阿姐識得玩fit ball 唔怪得又fit,又有波啦

阿姐仲專登請醉駕大隻仔仔教練教HIIT
但會唔會教壞我荃㗎

呀姐好勁好掂呀

荃荃45度傾斜唔容易㗎
荃b 要小心呀

好想召喚我有畀你屌巴打
揚言會不斷push up 自己既阿姐真係有跡可尋
阿姐早喺8年前既台慶已經破格求變, 訓身大跳濕身舞
為觀眾大派長者福利 讓大家睇到目瞪口呆

阿姐先以一part 鋼管舞作熱身

單人solo 濕身辣舞既阿姐正在蘊釀能旺, 準備施展渾身解素​

阿姐正式爆發潛能 水花四起 霸氣十足

阿姐即使濕身仍面帶笑容, 非常專業

視后胡定欣當年都跟唔上阿姐既步伐

最後阿姐擺出終極老江湖姿態作結

辣舞過後, 仍熱情俯身騷事業安撫眾人
上面汪明荃放題
恭喜你喺下面就有啦
【娛樂大家】T V B 女 藝 人 野 外 跑 步 時 不 慎 「飛 釘」

荃b 點解咁唔小心 被人睇蝕哂好心痛

但依然冇阻荃荃活潑開心

荃b 版鈣質舞 點扭都唔斷

荃b 翩翩起舞神采飛揚

荃B

荃b: Bom Bom Ba Bom Bom Ba!!!
推post請討論heidi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞