【50人大戰】tsum tsum stadium有冇人玩?

369 回覆
19 Like 3 Dislike
又可能係, 依家賺錢慢咗勁多
Stadium賺Coin真係難過舊Tsum
收心無200蚊 無咗coin bonus道具 得番好耐先出1次嘅party time

btw 唔追rank都建議每日做咗頭3個League任務去
禮物盒會出好多Coin
點跟
個party time食屎 幾乎次次都係我用完啲心先出
大家呢排玩緊邊個mission?
巴打有無入line group
玩緊先見到但唔想開新acc
我唔明 點解全世界都有紅鴨得我冇都已經玩咗一排成日抽埋d重覆
不過我由玩舊tsum到都係最鍾意用消除系,宜家主要用緊Lv3 Anna+joy或者lv3 綠色起始鴨+joy,毛伊我都有lv 3不過唔知點解好似用得唔係好順手,donald我都見好多人用,不過我覺得係咁chok佢個頭好攰
新嗰個mission battle頭幾次玩都覺得幾好玩,但原來佢d獎品係最後完嗰日先一次過送,搞到宜家玩極都冇野送,好冇癮,令人好冇動力玩。同埋佢都幾on9,mission battle同 league同bingo冇得同時玩,bingo都算啦冇dealine,但要玩mission battle咁點儲league盃呀,2樣都有dealine喎
巴打加油霸王雞我都係用2Lv鴨+樂玩到7000幾盃先抽到隻番黎

反而覺得同時兩個限時活動都唔係差嘅
League出咗一段時間 大部人都應該上到5500盃
唔係爆肝派追rank嘅已經變咗無野玩
以家出多個mission比養生嘅玩下都唔錯
玩法都幾新鮮 (雖然玩到5000幾已經好厭)
而且mission啲獎品對追rank派黎講都算係可有可無
以家咁同時兩個活動都算照顧到兩批玩家
呢方面好過舊tsum好多
不過唔知過多幾個月仲有無咁高活動產量
我覺得個機率係跟account
send心send到手軟
有冇得一個制㩒晒
我都係無 紅鴨既垃圾
有冇人同我一樣依家只係不停儲錢
等佢出隻賺錢tsum先一舖allin?
夠錢即抽
快啲抽中未有嘅tsum仲好啦, 要升lv先愈嚟愈高分
但係依家個pool好似都冇乜邊隻值得投資
我喺舊tsum入面學到 賺錢先係皇道
無紅鴨既垃圾+1
唔追Rank嘅話就Coin is king啦
追嘅話真係建議每隻都抽一隻先
如果用紅鴨 但本身無白鴨/綠鴨都係好低分

不過唔知等幾耐先出隻T0賺Coin Tsum
新出嘅Frozen同車王系列都唔算特別出眾
我都等緊一隻好似舊tsum嘅加斯頓咁樣賺錢嘅tsum
新手想問下 唔用嗰d角色要唔要解鎖升lv
會唔會高分d
玩開舊tsum用野獸賺錢
而家stadium隻野獸廢到喊出嚟

好彩抽到紅雞
要,基本上隻隻都要解鎖
因為tsum升lv都會加分
我都用緊第一個組合 但1LV 技細到喊
所以跟高手揀組合無意思
分分鐘人地已經Lv5/6
最緊要自己用得順手

btw隻垃圾黃色雀差一隻就抽到Lv5
其他都仲係Lv2/3
其實個Mission battle 係咪拎夠6500分就可以拎晒個list入面全部奬品?
定淨係6500分嗰一欄嘅獎品?
我一路無升
唔怪得咁低分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞