Running Man 討論區 (29)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
其實佢都講左自己係光洙fans 打後講乜都明係有偏見
不如唔好阻止佢地係度戴有色眼鏡針對世贊
由得某幾個唔鍾意嘅自己圍爐屌 反正一對手都數得傾
屌屌下冇人反駁佢地自然就冇癮唔再屌落去
究竟有生之年有無可能睇其他人夾手夾腳搞鐘國
今集得光洙手多督幾下之後自己就變左幾百下
同之前有個仲基fans話鳩gary唔啱做rm差唔多
不過呢位巴打客氣好多
如果智孝同昭旻最後仲有一堆炸彈嘅,用炸彈嚟威脅成員撳鍾國應該都會幾有趣
[韓綜] 新西遊記8「很久以前」討論區
https://lih.kg/2237766

唔爭在講埋 睇開RM 未必會鍾意呢種style
嗱 而家冇人帶有色眼鏡針對世贊
最多得我一個啫 不過我都認識到錯誤
唔鐘意嘅唔係叫咩圍爐屌 亦冇唸住引人反駁乜乜乜
係叫表達自己意見
又頭到尾打最多字嘅係我一個 唔關其他會員事
佢地打好少字啫 (雖然都比人屌)
你唔好誹謗佢地/我地 係d無腦反
所有人有得到自己意見尊重嘅權利 同埋討論空間
你叫人排斥人係咪唔岩呢
唔通有人以後講自己對節目不滿嘅嘢都比人圍攻?我唔希望呢個post係咁(but this is lihkg)
第一次果下真係成集最好笑
最後mission真係太少女member鏡頭
班男member打生打死 一次哨子響先拎5粒 4個哨子加加埋埋先20粒
全同宋完全可以決定邊D男member 受罰 攞黎交易都應該幾有效果
可惜宋一下比晒世燦 全就唔知點樣用
同埋 拍出黎 覺得所有人都認為全輸緊 搞到好似冇咩癮
剪到咁最後反轉係宋受罰再解番話係全係咁拉票就有D意思

5對4 但係剪到好似個個都投比全 又唔講全個4票點拉番黎
睇完成個問號 唔知發生左D咩 好冇癮
大神仲要影埋落個鼻哥窿
因為昭旻和光洙的定位一樣是受罰的人,
這真的是無解
昭旻同智孝既角色下次幾啱王鼻同嘉賓做
俾王鼻做起碼唔使下下race start先
睇好touch mon game可以同nerf槍一樣有得encore
我唔係老金粉都好記得呢單....
RM間中可能玩 game 太投入或唔小心,可能有露底畫面,但多數都係仲有打底,有時後製都打格。嗰劑喺水裡面連底褲都除埋,仲要係特登咁,駛唔駛去到咁盡
底褲都除埋,影住,仲要播哂出街,再frd再好感情都唔會接受得到啩,事先夾嘅老虎都應該唔會同意
再冇笑點都唔應該攞呢啲黎做笑點同話題
呢次真係好過火
有嘉賓真係ED game好過撕名牌
撕左十年 撕左熟晒 同嘉賓玩即係唔洗人玩
今次玩touch mon 冇人淘汰又有D近身競技feel 效果幾好
唔覆你唔係排擠你 係唔想個post污煙瘴氣
個post一定會有d火爆d嘅人 好似前幾頁有個巴打就屌人厭佢老母咩
同埋你都認自己嘅意見係雙重標準
咁你expect d人想點覆你?
已經有幾個巴打係度講緊你雙重標準啦
你係認呀 但態度照舊 老子就係唔撚妥世贊
咁目的係咩? 想人開解你? 無非都係想搵同志大家都係唔妥世贊認同你姐
我戥你辛苦咋
咁你想點
Ok 明白
一開始你打啲字我以為你係有惡意嘅
但你而家比較有道理地解釋你嘅意圖的話
我係同意嘅
仲有無全集高清中字seed?
今日風假先嚟睇最新一集
昭旻同智孝拍埋一齊,顯得昭旻綜藝感強好多,
永遠昭旻個part熱鬧好多,
當然,智孝一直都唔係行呢個路線,不過咁樣個對比好出

新玩法篤mon好似危險過之前撕名牌,撕名牌無仇報,
就算比人撳住,撕名牌都係一下,之後大家放手,但篤mon,比人撳住篤成分鐘咁,大家爽完先放手,
智孝唔知係咪見哈哈真嬲(唔知係咪),所以直接比15嬲比世贊
唔明有咩好嘈,人地關係點人哋至知。但就咁睇我會覺得佢地幾熟,特別係鐘國 哈哈 光豬 世贊 Somin 成日私下聯絡,人哋熟先可以咁玩姐
根本如果呢次係底線咁世燦一直做嘅野連過份都稱唔上。另外我16年嘅意思係04年開始粉老金睇左佢十六年綜藝,令你誤會唔好意思,再另外我都係男。
鍾意睇光洙嘅原因, 係佢次次搞鳩人都會有代價
世贊就次次都係做牆頭草
唔好意思,有咩誤會?
我都係覺得RM咁多年以來,嗰次係最玩過火嘅一次,仲要後製加埋播出後嘅新聞同反應搞到好煽情咁
老金一向都唔係行賣肉路線,更何況係非自願地底褲都被人除埋
你問我嘅熊孩子播haha世贊嗰段軟硬兼施用老虎腹肌洗衫,我都覺得有啲過份咗,我係女都係咁話
佢啲代價都係綜藝效果啫
用人設去睇...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞