汪呀姐網上篤灰 IG Post 千嬅買美心月餅送俾佢

240 回覆
1981 Like 6 Dislike
殘體嬅 串到應一應
雙黃白蓮蓉?送依d月餅比幾十歲老人係咪想佢死
咁就死得啦
丁子高仲話做pr?
中秋就到
千化千化 十下十下

女皇出巡

(蓋: 阿姐,唔好凳屎忽)
阿姐豪曬事業線

王梓軒都忍唔住要望

最後, 阿姐強調..佢唔係只係得準時仲有歌舞視既確力喺到!!!

多謝各位支持!!!!
(阿姐腋下依然白滑)

阿姐承認腋下有綺夢,但否認沒有剃腋毛。
阿姐一定用咗自己嘅品牌先至咁白滑!!!!

阿姐圈內外都不知魅力非凡幾受歡迎

另一方面,阿蛆於外觀視覺方面亦力求進步大派長者福利
不斷挑戰自我界限

風情萬種系列
汪女士用黑絲將溫暖帶給老人院

風情萬種系列
汪女士為何要與四哥合照時露出白滑小腿?

風情萬種系列
汪女士身穿疑似透視裝令秋官望到眼矎矎, 難怪肥西霞一直視汪女士為眼中釘

風情萬種系列
汪女士模仿金魚咀隔空親吻大家

阿蛆曾於入行45週年大玩黑絲誘惑

§更誘惑到洋腸髮型師親吻阿姐嫩滑面龐

§ 阿姐不時向觀眾展示長在其右邊白滑腋下肌膚的小痣

§ 明言要"push up"自己既阿蛆夾出四吋洪溝,實在令人目不暇給,眼睛都唔知要望邊好

§ 阿蛆不時拋出可愛雞蘿柚既姿態,教人垂涎三尺

§ 阿蛆不忘展示大腿柔軟度
阿蛆真係好撚小氣

汪 明 荃 小 姐 又 一 cosplay 傑 作 新 髮 型 激 似 小 丸 子 媽 媽

但仔細啲睇阿姐件bare shoulder 發現多咗塊布,冇好似原model咁露出真正嘅香肩玉肌

credits: @liza_fashion_world

可幸的是,儘管阿姐着tubetop 必咗啲肉出嚟
但連綺夢俏俏跑出 令明荃之友們激動萬分

對對色版,對比腋下摺縫異常深色 確認此為「綺夢」

荃情激盪 再次重溫

Super婆你嬤彈彈波

歎為觀止

天生尤物

楊柳瘦腰

傾倒眾生

誰乳爭峯

高下立見

千嬌百媚

經典重溫

咁既身家送垃圾美心比人食
樣唔樣衰D

鎂光燈中發亮, 不可觸摸一位偶像

用兩手遮掩雙眼, 專心嘔吐

@
@by 開運招福貓 巴打

http://youtu.be/p4FSWViG-q8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞