聯和墟有間痴撚線藍店茶飲!(2)

531 回覆
31 Like 4 Dislike
講起,上次去食,俾個女人由頭西到尾
不過見黃店,算啦
原來大家都有依啲遭遇
我話竹月庭 d 嘢難食都比人屌啦
講真佢d野幾好食, 我覺得計味道係好過竹月亭既,但次次去仲慘過去澳牛咁比人趕之後都係揀返去竹月,食餐飯者,唔洗貼錢買難受既
http://www.facebook.com/443485875995080/posts/1427534460923545/?d=n

就今日本人前往元朗一事,本意是因過去一星期,我們店的同事與當事人出現不同的分歧,也見到在由店鋪到同事都被起底及扭曲事件的情況‧我經過考慮,我原意是希望與當事人道歉,認真了解、澄清及希望完美解決。特別在疫情下,餐廳經營並不容易,故在我過度的憂心下,太急切想處理問題。

結果,在對話時過程順利,但完結對話後,我見到再次被誤解,甚至我自己的家人也被起底及被痛罵,我對此完全是責無旁貸。

雪中送炭的也有不少,而且他們的指正也是對的。因此,我現正式在此向當事人及大眾,我今次的處理方法絕對不恰當,無論經驗甚麼的事情,上門對話絕對是瓜田李下,再多正確的理由都於事無補。在此真誠地道歉!十分抱歉!認真反省!

關於此事或日後在店鋪中遇上同類事情,我會交由其他同事處理,也不會再有任何的行動。如過程中,無論對人的言語同禮貌不周,請見諒,也不要怪我們店鋪的員工,因他們在這疫情的時候,真的出心出力。

---------
睇完都好嬲

本身疫情下個個都撐你,去你到食又要book又要排隊又要比你趕走,仲好意思賴落經營不易?其他小店咪仲不易?

再睇埋啲comment,一面倒鬧緊你今次真係恭喜你
10間黃店 9間都係咁
好彩無入過去 D野完全無吸引
每次放工見到依間垃圾有人排隊,又係推一推post,提提大家既時候

話說今日華心生果又俾人搞
終極黃藍地圖見到卓茶正式列入blue
我都見到!
又係時候推一下
仲有咁多人飲既!
D黃店食到悶 依加整係食鴻泰+卷之卷
到底D人點解仲覺得多滋味係黃明明就轉咗手比韓家,又撕晒啲文宜
唔係黃咩?
轉左手
條底褲就黃
睇fb啲po,話係闔府統請同華心生果開
都好,多個選擇
啲黃茶記無間吸引 希望依間好啲
Confirm係黃咁可以多啲支持下
華心生果前排話告急,依家又開新舖
頂唔頂得順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞