[Walker=flop狗]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (57)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
官方同kd 都係咁講, 不過應該無逼過KD 打既, 唔係都唔會先簽後換個dlo 返黎啦
我熱突然咁多人講真係幾唔慣
西門子無咁好賣, mb 好賣啲
白人無機會啦BLM 丫
vogue當年帶住PG 3-4輸俾屎波帶住LBJ
今年終於到VOGUE帶返LBJ恰返屎波
剩返2隊,唔講佢地有咩講
Dragic 對綠軍主要係walker守 ,根本一兩下過佢,綠軍守波無想像甘好,又無過底,你諗下湖一場平均有幾多個 block
G3開始已經係明仔守啦喎
有冇睇波架
Round 2 重要打爆左 Bledsoe同hill
黃絲球迷全面進場,已經臨時入紙做晒熱水迷
明守個下佢企底線等射三分 要攻果陣專登switch walker守
好肉酸, 上幾年咁多人跟風反勇, 而家發覺無人阻到大魔頭LBJ先黎懷念KD
不嬲都係LBJ fans VS 地球聯合軍
D人仲要唔記得咗其實iggy都係奶共,嗰陣有出口幫過共占,而家仲話靠晒佢嚟守沾士

仲喺到二姑二姑咁叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞