剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(124)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
有時自己都心灰
面對佢拉哂閘咁
我仲要執著d咩
係呀 我都係咁諗
但係有時唔知去做咩好
咁反省分手原因去改善係其一啦
之後應該再去改善d咩好呢
係咪改個造型 比人有新既感覺
分手半年有突 都仲係未放低之前果段感情
好辛苦 試過喊 亦都想過一死了之
之前唔係未試過拍拖 呢個亦都唔係拍得耐 都係兩年左右
但係佢真係我第一個會帶去見屋企人 同埋已經帶埋自己老母去埋佢屋企見曬雙方家長
結果最後話散就散咗
近排老豆老母成日話介紹女仔俾我識 我唔敢亦都唔想去認識
被一個徹徹底底相信嘅人拋棄以後真係好辛苦
真係冇得返轉頭咩
應該冇啦 分手以後喊過求過佢都係冇心軟到
雖然佢未去到block曬我 但係應該都好難翻轉頭了
同埋分手以後得知咗佢嘅一啲過去 個人覺得係冇辦法接受到嘅嘢
雖然感性上我係想翻轉頭
但係我嘅理性話俾我知 就算真係有咁嘅機會都唔可以要了
btw 分手前兩日我先係佢屋企訓完 第日仲要同埋佢老豆老母飲早茶 兩日後就被分手了

日子點過
分左手仲執著係咪自私
唔係愛佢
好彩都叫做有工開 可以keep住翻工放工又一個禮拜咁
不過頭一兩個月情緒完完全全係崩潰到一個點 日頭公司做嘢完全冇心機 做做下會行出去後樓梯自己一個人細細聲咁喊
同埋夜晚翻到屋企 禮拜六日嘅話情緒就真係完全冇辦法控制到
我會一路係度諗究竟自己做到有幾錯 一路夜晚係度瘋狂失眠 就算訓著 發夢都係我喊住係度求佢
宜家過去半年有突了 情緒失控都開始少咗 不過失眠就keep住有 亦都唔敢搵翻對方
即使我知道就算同佢講翻一兩句說話我都可以心情平復翻唔少 都係唔敢搵
只能說我對呢一段感情太過認真同上心了
其實主要睇你拍拖幾耐 因咩分手 同埋執著啲咩
其實分手之後仍然會有執著係正常嘅
你地因咩事分開先…
其實 咁就已經係一個好好ga 機會俾你睇清楚佢個人
也提醒你 應該好好move on 喇
咁以前相處ga 期間 佢有冇講過有d 咩小動作小習慣係佢唔中意 想你去改嫁?
巴打有冇諗過睇醫生去搞搞個情緒同失眠問題 ?
對我太多失望
係有嫁 所以都係等緊個機會 希望可以展現比佢睇
有諗過睇 不過一路都有翻工
有時候翻工忙起上嚟根本都冇時間搞
不過嚟緊會轉工 睇下轉工期間呢段空白期會唔會去睇埋醫生 以前從來未試過睇呢一類型嘅醫生 唔知點搞要搵定資料先
不過有時候又會突然覺得自己好小事唔需要睇醫生 有時候又會情緒崩潰到控制唔到 自己成個人都好矛盾
呢樣真係大忌黎
呢樣野點好
block 左就由佢啦
係呢刻佢應該係好討厭你呢個行為 甚至係反感
你再chur 只會加重呢種感覺

所以 都係睇開d
對方話覺得嗌交好煩 鐘意自己一個生活
但一時做到好絕 一時又會比你攬下翹手
咁即係點

點睇開
唔想人生有個重要既人從此消失
冇同佢一齊到,但佢表示我地呢段關係要中止...做翻普通朋友
因為我岩岩都經歷完
宜家隨緣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞