想問吓男仔會唔會幻想過屌自己朋友嘅女朋友

169 回覆
259 Like 351 Dislike
女仔真係唔會亂諗姊妹條仔話知佢幾靚仔幾鋼條身型
不過都係睇人啫 年中都聽唔少賤人搶人條仔啦
搶得嗰啲就唔係姊妹啦
講都唔係一班人講啦
冇,點解可以咁撚癲
果d只係有鋪搶人條仔癮既bitch啫
果班臭雞邊有真正姊妹
講緊普通女仔唔會冇啦啦ff同姊妹條仔扑野乜乜乜咁撚痴線
但見到上面唔少巴打答真係會ff 有d驚
咁都幾刺激
老實講,你兄弟A同你講想屌兄弟B老母,你都覺得佢痴撚線唔尊重啦,唔係熟就乜都講得,熟連呢啲諗法都唔應該會有
無一個鍾意😂
如果條女係正 呢啲野唔講出口大家都心中有數 但講出口真係博無fd做
咁唔聲唔聲滾左你老婆上床
定當面講完再暗地裏屌埋你老婆危險啲
可能你分分鐘仲會以為佢講緊笑
正所謂 叔古當羊古 大佬當詐糊 生死之交個老婆就拿黎愛撫
諗下唔洗死掛
但講出口就真係戇撚鳩d
你有撚得揀咩
真係同女朋友啲frd扑埋都應該多
例如2,3個女仔同你去旅行
夜晚一齊飲到好撚醉
灌醉自己條女,再同其餘2條女玩3p
玩到咁上下再去同條女攪
然後2個裸女就會跟埋入嚟4p大戰
如果佢咁問我,我一定打撚到佢柒頭仆街
叻仔D食埋都得啦
但食自己朋友條女,名聲敗壞
好多人諗就會,做就少
而家啲𡃁妹…隻臭雞有冇被個阿叔搞大肚?17歲就做狐狸精,慌唔係貪個阿叔有錢咩!
利申:真絲
依家啲臭雞真係年輕化,17歲就做雞肯定又係嗰啲公屋MK妹
隻臭雞有冇被阿叔屌大個肚?
我當年17歲淨係識煲劇咋
利申:真絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞