有冇人見到侵侵民調落後 覺得呢個世界好恐怖?

39 回覆
61 Like 18 Dislike
一個對內打擊豪強 節制既得利益 將國家權力交返千千萬萬美國工人嘅人民總統
對外成為沙地 菲律賓 俄羅斯 北韓 中國等等獨裁者克星嘅自由世界衛士
我有個朋友係喺mit讀big data 佢同我講 侵呢種領袖十萬年都出唔到一個 上一次出現時可能已經係一隻猩猩
點解美國人仲可以畀chink joe呢類共產主義迷惑 好似猶太人背叛耶穌咁要將侵侵釘上十字架?
我真係好心寒 對住堂堂一個美國總統畀區區記者不禮貌對待 畀暴民喝倒采 我個心好似畀刀割咁

中共就係deep state 老闆
可能佢都要接受耶穌/邱吉爾嘅命運
為民請命 卻為民所不解
甚至唾棄
人性就係咁
因為個世界好唔公道
同時係共和黨黑歷史同習慣嚮國內拖累佢
令好多美國人睇唔清
吹到天上有地下無

還政於民自由衛士,良心總統係罕有但未至於十萬年無一個

李登輝都算係
我…我登必勝
若果侵上年已經識上連登,美國疫情就唔會擴散開去之餘相反會見到大批支那間諜遞解出境。
傻閪
美國滲透左咁多支那間碟,話封就封,有咁撚易?
如果中國係要發動生佬襲擊,你可以做既只係減低傷害,爭取時間籌備醫療資源避免overload.

當初trump已經講過要大手生產HCQ, 但係deep state班賣國賊搵埋FDA ban左唔俾人用

我想問下,唔係100% prove到有效,最起碼無害先,咁點解要ban左佢,唔係澳洲咁開放俾民眾自己決定買唔買?
圖二左一咁似成龍
深有同感
因為佢口臭串嘴
左毒由60年代開始植根美國
點解揸支牧羊棍
就會當佢係耶穌
因為左膠鍾意d世上唔存在既野:聖人
全世界都愈嚟愈無聊同唔開心
係有原因
係,蠢到好恐佈
係囉
好似拜登咁佢啲班底真係好撚屎
當年奧巴馬+拜登個陣唔少大佬都辭職或者被炒
好似拜登呢d班底咁多人轉嚟轉去嘅人有咩資格做總統

當年查奧巴馬同拜登個陣仲炒咗紐約個檢察官Geoffrey Berman
知道Geoffrey Berman查緊佢通俄就炒佢
使法治於無物
唔知點解仲有人支持拜登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞