Figma 040

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
特典版貴咁多
自己上GSC訂都係貴
剩係平得過出面訂
問你服未巴如果有興趣就話我知
仲有一個位剩
不過講明先,我會經global官網訂
會多張海外貼紙
啱啱計過下,如果yen繼續貴落去,用美金找數會平少少
宜家75算,用美金已經會平dd
未計運費平10蚊左右
仲有無興趣?
唔知啱唔啱規矩

想問下1/8可唔可以係到問? 如果唔得講聲sorry

近年少買咗figure,但見Gsc隻10週年BRS好吸引。想要埋個B2掛畫特典,但就咁過咗幾日而家上網睇嗰啲全部要俾多成500

Gsc 香港可唔可以網上面買到運過嚟,係咪要搵人一齊集運先會抵屌啲
1500幾個價錢係因為普通版唔使經GSC訂
其他網站訂通常都會有折扣
香港有代理入貨又再平過你自己訂
特典版限左你上GSC官網比正價去訂
所以就會有咁大差距
你上返GSC GLOBAL官網個到訂就OK
會寄香港,一張單唔同月份出都係收2000yen
搵人夾其實都係平幾十
咁大盒野直送你屋企就方便啲
因為我剩係訂黏土人figma個啲
本身單價無咁高,剩係訂一兩隻會貴過出面
所以先想搵人一齊夾運費
但BRS呢隻PVC單價高,出面開價會再高啲
24800加2000運費,當75算 = $2010
孤仔開$2180
我係有野訂準備落單,不過就算夾都係平幾十
比多少少就可以坐屋企等收貨
多謝解答
以前成日買但依幾年少買咗好多,但以前好少直接上網訂,多數出面買
今次呢隻應該都係BRS出最後一隻,所以就諗緊收唔收埋特典。
不過呢隻嘢話就話2022年5月, 我諗都九成延期好似之前嗰隻初音本身今年12月不停延到 21年7月

另外想問下二千蚊運費嗰度, 係咪即係畀二千蚊運費買幾多隻都係呢個價錢都幾抵喎

唔知多唔多人想訂呢
你一張單訂幾個唔同出貨月份既貨都好
剩係第一次出貨個時會收你2000yen
之後既運費會由GSC出,不過只限global
因為日本同台灣GSC剩係送本土,你要另外搵轉運
假如唔係日本GSC限定就好方便
PVC我就無咩興趣,太大隻都無櫃放
BRS啲figma就有買齊
咁好架原來,淨係畀二千

有其他嘢都啱嘅訂埋好抵屌wo

Brs pvc都係得一隻,以前窮學生買唔起 而家好難收

佢figma質素好似唔錯 我Figma 得有王冠個隻 不過個皇冠個連接位做得好差 爛咗了
係呀,所以呢期有幾隻野睇中就一次過訂
TV版FIGMA造型好正,不過黑岩件外套好痴塵OVAOVAOVA版就麻麻地
你個隻BRSB有埋huke本畫集
我仲本包膠仲未拆開
唔係喎我仲有隻2035版BRS
tv版正,好似隻隻都唔錯
pvc好想收BGS 同IBRS

其實我之前主要係收本畫集
不過嗰隻個質素真係差啲,王冠十個有九個人都爛 不過都有啲特色
膠都未拆
王冠條呆毛我無乜點插過,就咁放上去
Game版個隻2035正呀
8年前預告過架電單車,灰模都出埋
結果斷左尾
IBRS好大盒,造型同pose都好正
最記得有年去動物節見到一檔賣老翻PVC
大大盒IBRS放出黎,下晝就比人收皮
架電單車爛尾我都有印象, 嗰陣仲諗住等佢出買返一架 最後唔知搞乜就冇咗消息
最想收返真係IBRS 咁多年後睇返都係覺得好正
反而而家好多pvc都出得一般 個人覺得
老翻抵死啦
gsc, amiami, amazon 限定
PVC個隻IBRS香港好難搵,包裝太大
TV造型個幾款間中有係FB見到

即係點?得特典版訂?
有冇普通版?
我立即屌佢老母
最撚重要既史萊姆做特典
做DX版配件都算
唔係喎,我見張圖隻史萊姆冇面紅,特典有。係咪送多隻面紅咋?

剛問了孤佢哋未有資料有冇普通版訂
睇返amiami同amazon都係要9800yen
無折仲要限三,即係同GSC個賣法一樣
最戇鳩係少粒特典史萊姆
圖太細無為意
上返GSC睇,特典個粒史萊姆唔同表情
即係冇普通版?
屌,又唔係多野玩成8舊幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞