[I/A] DRAGON QUEST TACT【10】 神驚確定 , LOGIN 即送10,000石 !!!!!!!!

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
有冇方法搵得返而家綁左係邊個se acco到
好羨慕苗兄有部勁pc。我公司個部廢機開2個browser, 共6-10個sub page + 再開 excel, word, line已經有d lag
點樣BEFRIEND?
仲係單機MODE,連第6名(隨機/朋友)幫手都未有
巴打有無發現RUN左唔夠一陣就會自己跳GAME?

我想知係咪我部機能問題
佢介紹隻GAME玩法姐.....
咁..屋企部腦? 
不過都掛唔到通宵SO FAR都話有彈APP問題
不過部電話終於解放返 
屋企部機應該得, 主要睇ram定display?
食RAM同CPU ONLY 唔食DISPLAY
睇你分幾多俾佢, 正常佢PRE SET夠RUN
你多開另計..
屋企部機早幾年砌落, 印象中8gb ram, i5咁上下。今晚試下搞搞佢
夠啦我公司部腦都係咁上下 
iphone過熱會咁
個個都開 BS
會唔會集體被ban架
你要拎把風扇吹住掛機

BS真係唔知原因
SET低D 畫面質素
又唔係叫你開加速 用小米電話玩咁之嘛..
佢BS都係模糊返小米電話
跟住我發覺 原來登入畫面果個清除係洗唔走個遊戲帳號 
@夜歌 你可以放心用果個制換黎帳
岩岩不停試EMAIL搵返而家玩緊果個SE帳時發覺點解DEL完又出現返 
課左金唔會轉會
唔轉會就緊.. 中文版隨時收皮先.. 
其實又唔複雜 ,唔洗下下都中文嘅
一陣變台伏就.....
變台伏真係食撚屎,以dqmsl計
我意思都係話SE計少左好多野..以為日本國民遊戲收得, 去到港台都會..
一隻無PVP的GAME好少課長有興趣 
太好了唔洗不斷del app又重裝。thank you so mcuh
先唔講咩SER

呢隻驚都唔會想由0開始玩過

BR...
抽野....
學星之勇者咁,開服10抽已經有保底,首刷有萬鑽,掉率可能高過3%

不過對我地練好哂隊伍既日版玩家動搖不大
一出新池都有1st啦 都仲考慮其他市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞