跪求 $2,500 內性價比高電話

118 回覆
7 Like 41 Dislike
咁都係Pixel 4a化算D
有3 年更新期
加多$500

E記返咗貨 s10lite
無行貨:
M51
S10 lite
Pixel 4A

有行貨:
A71
同價位完全冇其他機可以比
第一代pixel到而家仲係咁順
買Pixel啦
買比阿媽用的話,s10 lite 係咪好過m51?

我用開iphone , 真係唔太熟samsung 手機...
S10lite同M51比只係輸一樣嘢
4500mAh (打低b game/睇片 ~8hr) vs 7000mAh (打低b game/睇片 ~12hr)
即係平D 的m51 個spec 仲好過s10 lite
前面D人不停話加多少少上咩上咩
咁點解唔加多一皮直上FOLD2?
點解會得出咁嘅結論
你岩,自己傻左,即係m51 除左平D 同大電,其他野都係s10lite 好
前面啲人不停叫人買水貨機
有無諗過萬一部機出事嘅話點算?
去黃店整
十年嚟都係買水貨,未試過拎去整
平得4舊水
A都唔係部部有,我之前有A70但都冇用過smart octopus
你買部兩三千蚊嘅電話入水跌爛整一整都一千幾百不如買過部好過喇
s10lite m51 影相邊部好?
緊係10lite啦 有ois
Nokia有冇
$2500可以用到兩三年以上
其實兩部都已經好化算啦,睇整體中意邊部架姐
我覺得 m51個spec同基礎功能都好好,有得插SD卡, 雙卡,側面指紋,NFC(唔知香港用唔用得)
不過宜家玩緊pixel 4a 錄音app 英文會自動轉文字都好正
我用過s10 lite, 而家裸機用緊m51
影相我可以話大家差不多,s10 lite 有ois但用緊萬年imx586 sensor
m51 用imx682 好好多,s10 lite 有ois影低光會好些
買部2手iPhone
影相問題一率建議裝gcam
呢個真 中低階電話一律都應該裝GCAM
有冇多少少款係關於Sony 性價比高嘅電話
想買俾男朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞