[I/A]日版モバサカUltimate Football Club (11)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
炎竜騎士団

申咗
有得買呂布
但冇得用Trainer轉佢做EX+
二週年利雲定歐聯利雲好用

本身淨係課月咭
今次已經為咗個Trainer要將久保轉大波拉同順手開埋個究極Pass課咗兩pack金幣
想問而家個Trainer 左邊可以放久保?
放右邊果隻就要 90日前入手?
右邊果隻應該係計 張卡出左唔夠90日果d
即係伊巴 神軒 呢兩張新出
諗緊課隻呂布 定換alves碎升上ex好
both la
thanks 巴打
呂布第三招如果未練齊其他SSS會點?
應該就出少嗰幾招
我估
二週年利雲定歐聯利雲好用
兩週年>歐聯
我就咁睇似係有on off制 俾你自己配技咋wo
等含9包膠啦
我諗我升埋隻基亞連尼同普巴先會諗隻呂布
含9連伊巴都玩埋?
你睇下個quote
佢諗緊玩邊隻
y not both
小朋友先揀
本人新手,想請教點樣做Account 連攜,我一開始選最左login開game玩,冇選Google或Twitter ac開game,謝謝
以下會講EX+限卡人碎入手途徑 主要講一定俾到手嘅方法 覺得自己歐洲人嘅歡迎抽限卡pool博0.05%中 想入手嘅巴打自己睇住荷包深度 簡單嘅理論就 快=貴
同埋鑽同幣嘅比率 7800鑽=590幣 --->13.2:1
我會盡量轉曬做1幣買到幾多碎去比較下邊個抵d
1.定期超值箱

佢呢個箱佢同另一個箱交替出 2日轉一次 每次有6個step 買完step1就買到step2 如此類推

Step1 18幣 有30碎 2個禮物盒 5張覺醒卷
1幣=1.67碎

Step1+2 18+68=86幣 有(6+14)x5=100碎 10箱 10卷
1幣=1.16碎

Step1+2+3 86+128=214幣 有(20+20)x5=200碎 25箱 15卷
1幣=0.93碎

Step1+2+3+4 214+198=412幣 有(40+24)x5=320碎 42箱 20卷
1幣=0.78碎

Step1+2+3+4+5 412+288=700幣 有(64+30)x5=470碎 61箱 25卷
1幣=0.67碎

Step1+2+3+4+5+6 700+500=1200幣 有(94+44)x5=690碎 94箱 30卷
1幣=0.58碎
2.抽選會

呢個活動不定期出 玩法唔多講 想知另外教
入面會有碎片箱買1500鑽=30碎+5張抽選卷 可以買10次
Total 15000鑽=300碎+50卷
15000鑽=1134幣=300碎
1幣=0.264碎
3.節日活動好似係咁叫

呢類活動大約一個月一次 買每樣野都會全公會派禮物
但今次2周年賣大包 d ex+野賣平d 唔知之後係咪都咁平
左上角個箱原價1200幣 今次960幣 仲要可以買3次 之前都係得一次 個箱自選一隻ss =1120碎
之前1200幣=1120碎 1幣=0.93碎 而定960幣=1120碎 1幣=1.167碎
另外佢仲可以128幣買150碎 每日2次 total5日就買10次 佢之前係158幣
前:1580幣=1500碎 1幣=0.95碎
而家:1280幣=1500碎 1幣=1.17碎
佢又有個箱係用鑽買嘅 4988鑽=200碎 之前好似係5988鑽
前:1幣=0.44碎
而家:1幣=0.53碎

目前好似得咁多ex+人入手方法
最抵就係淨買step1超值箱 4日1次
由0上到ex+要 1120+640+800+2560+3840=8960碎
8960÷30=299次 299x4大幾要1200日 total要18x299=5382幣大約7880hkd
多謝大家
有錯請指正 歡迎討論 支持正game
屌打錯幾個字
以下會講EX+限卡人碎入手途徑 主要講一定俾到手嘅方法 覺得自己歐洲人嘅歡迎抽限卡pool博0.05%中 想入手嘅巴打自己睇住荷包深度 簡單嘅理論就 快=貴
同埋鑽同幣嘅比率 7800鑽=590幣 --->13.2:1
我會盡量轉曬做1幣買到幾多碎去比較下邊個抵d
1.定期超值箱

佢呢個箱佢同另一個箱交替出 2日轉一次 每次有6個step 買完step1就買到step2 如此類推

Step1 18幣 有30碎 2個禮物盒 5張覺醒卷
1幣=1.67碎

Step1+2 18+68=86幣 有(6+14)x5=100碎 10箱 10卷
1幣=1.16碎

Step1+2+3 86+128=214幣 有(20+20)x5=200碎 25箱 15卷
1幣=0.93碎

Step1+2+3+4 214+198=412幣 有(40+24)x5=320碎 42箱 20卷
1幣=0.78碎

Step1+2+3+4+5 412+288=700幣 有(64+30)x5=470碎 61箱 25卷
1幣=0.67碎

Step1+2+3+4+5+6 700+500=1200幣 有(94+44)x5=690碎 94箱 30卷
1幣=0.58碎
2.抽選會

呢個活動不定期出 玩法唔多講 想知另外教
入面會有碎片箱買1500鑽=30碎+5張抽選卷 可以買10次
Total 15000鑽=300碎+50卷
15000鑽=1134幣=300碎
1幣=0.264碎
3.節日活動好似係咁叫

呢類活動大約一個月一次 買每樣野都會全公會派禮物
但今次2周年賣大包 d ex+野賣平d 唔知之後係咪都咁平
左上角個箱原價1200幣 今次960幣 仲要可以買3次 之前都係得一次 個箱自選一隻ss =1120碎
之前1200幣=1120碎 1幣=0.93碎 而家960幣=1120碎 1幣=1.167碎
另外佢仲可以128幣買150碎 每日2次 total5日就買10次 佢之前係158幣
前:1580幣=1500碎 1幣=0.95碎
而家:1280幣=1500碎 1幣=1.17碎
佢又有個箱係用鑽買嘅 4988鑽=200碎 之前好似係5988鑽
前:1幣=0.44碎
而家:1幣=0.53碎

目前好似得咁多ex+人入手方法
最抵就係淨買step1超值箱 4日1次
由0上到ex+要 1120+640+800+2560+3840=8960碎
8960÷30=299次 299x4大約要1200日 total要18x299=5382幣大約7880hkd
多謝大家
有錯請指正 歡迎討論 支持正game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞