其實輝夜姬只不過係過氣mk文學,憑咩咁多人鍾意?

14 回覆
10 Like 38 Dislike
GirL:

四宮輝夜[我] 15碎 係一個又可愛又靚女又索既女仔,傻傻地,勁受歡迎,校花,成績好到年年第1,唔好以為佢\好恰 佢\好打得嫁,勁串,有錢(啊爸係全球首富,但好忙 一年先返泥1次)
,bt fd 係欣同花+愛

藤原千花[花] 15碎 又令又索 唔夠夜令 但大波過靈,ok受歡迎,成績年年第2,校花,勁x100000000000000串,有錢(啊媽係外交官,但好忙 一年先返泥2次)bt fd係靈同琪+

伊井野御子[子] 14碎 好可愛 Q過花好多,幾受歡迎, 成績年年第4,校花,幾打得,[]k串,啊爸同啊媽死曬,同雪一齊住,bt fd 係靈同欣+雪

早坂愛[愛] 15碎 又索又可愛 索到同花有得比,受歡迎,成績年年第3,校花,勁x1000000打得,一d刀唔串,同子一樣 啊爸同啊媽死曬 但佢\啊爸同啊媽留左好多錢比佢\,同我一齊住,bt fd 係花同子
Jm9
冇錯 刀劍屌打
刀劍仲mk 啦
曾經活在嗰個年代勁有共鳴

20 年前ICQ info 字型
因為呢排與復古嗎?
做咩姐
打晒一堆所謂人設就完啦?
有幾多人冇睇過原文
死啦真係老了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞