最鐘意咁多集jojo邊個角色?

306 回覆
5 Like 4 Dislike
啊柏奇動畫嗰到都好型
主角係自己處刑曲衝去做餌已經好型
之後啊柏奇講 你係咪痴線架 再叫個替身出黎嗰幕
真係
幾鍾意2Jo,設定上畀人嘅感覺係佢永遠係戰力同對手差唔多/弱過對手都係可以靠聰明才智贏,所以戰鬥好精彩

之後stand時代感覺上都係戰力大晒

不過唔太接受到老咗嘅joseph變蠢咗好多咁
Holly
Echo Act3 : S.H.I.T
惡人的救世主
波波
史密斯飛船
係喎 都係你熟
吉良吉影

33歲。住在杜王町東北部的別墅區一帶,未婚。我在龜友連鎖店服務。每天都要加班到晚上8點才能回家。我不抽煙,酒僅止於淺嚐。晚上11點睡 ,,每天要睡足8個小時。睡前,我一定喝一杯溫牛奶,然後做20分鐘的柔軟操,上了床,馬上熟睡。一覺到天亮,決不把疲勞和壓力,留到第二 天。醫生都說我很正常。

JOJO裡最正常既一個人
幾鍾意佢
Spice girl同黃金體驗鎮魂曲
係時候重睇第五部
7jo
太陽嗰集

3jo傻笑
2jo變蠢

完全敗筆
Part 5其實荒木一開始係想作女JoJo,但比人Ban咗,所以改返全男班,所以先出現黑髮變@@@嘅設定,到六部先作女JoJo
仗助
雖然鍾意dio
但佢真係on9 到爆
根本就衰弱智
第三爆彈,敗者成塵發動,返返去今日朝早👍🏻
レロレロレロレロ
Oh Love me Mista Oh Mista
騎了山裡的猴都是真男人
扶他呢他Gay的 還不來Gay吾
Love is Four Love is Four Love is Four~~~
個腦開始有歌播出嚟
比台灣人洗腦
睇輝夜姫一聽OP笑到傻
喰種嚟
不過佢真係好撚勁 純粹唔好彩主角佢地經過啫
如果唔係收boss皮
我都好鍾意
最正氣係佢
仲要勁撚大力 唔洗替身都打柒dio
岸邊露伴表示我見過兩個以上
喜歡佢夠痴線
佢令我已經將子安武人配嘅角色都有一種會變Dio嘅感覺
子安武人配Dio太完美
正到比自己個仔睇中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞