裝修前真係要上呢個網睇睇,如果唔係好易出事!!!

38 回覆
34 Like 0 Dislike
https://angryblacklist.blogspot.com/

唔睇隨時遇到黑店,間間都話得得得,做嗰時就錯錯錯...
d post 無時間
見到巴打你咁 真係替你覺得辛苦
我自己都搞緊裝修 真係好撚煩
你仲要玩到爛尾⋯再搵人執手
難以想像咁痛苦
係架,一錯就要重新做過,重要大失預算,酒店錢、存倉費全部自己嘔突,又無得告啲仆街黑店,重衰過自己搵師傅做(起碼平一半),唔想有人再受害,睇住啲錢無啦啦一日一日咁比,屋又住唔到,傢俬電器要全部唔要得(係呀,全部要買過哂,因為比佢攪過啲線),仲要冒住俾黑社會攪(玩你電話、攪你老人家、老婆等等),所以年輕無病先好攪,有病分分鐘激L死自己或屋企人
真係要個個睇,每間都衰唔同嘢,我後悔自己信咗廣告,如果唔係應該一早住得
煩都要提多句比大家,千祈唔好信佢介紹比你嘅電器鋪或其他鋪頭,因為會打龍通,佢一遲起貨就會通知電器鋪或其他鋪頭夾期玩你,以制造你都無電器或其他嘢用住,我都係遲少少起貨啫你唔覺嘅去呃住你,我就係以為佢信得過所以領哂嘢,所有事都親力親為唔好信班裝修佬或設計公司,因為一定呃你唔識,一定唔可以信合約價,(VO)後加單先係重點,希望想裝修嘅你唔好再中我嘅伏,youtube facebook話好嘅全部都係假嘅,全部自己友扮客嚟嘅,祝大家好運
你中左伏既裝修設計公司 係咪名單入面?
喺裏面,但邊間唔講廢事佢再攪我屋企人
咁有冇白名單網..
Lm
留言
平心而論啦

2. 成日都有,係睇合唔合理
實在太多害群之馬,一開頭9up低價之後vo 重多過原價

3. 龍頭係7咗無爭議,但爐位應該係造櫃之前要攞定俾廠開,21吋=535mm, 我通常做開550/600,應該都有爐啱裝

4. 如果實呎係280,正常會預多10-20%損耗,式樣特別會再多啲,好難啱啱好

其他未睇過就唔講啦
我發現多咗人討論某幾間黑店,原來佢呃咗唔少人,有啲情況同我唔同添,大家裝修前真係要花少少時間望下
我見到有時間喎,由2019或之前
其實你幫襯前查下佢個名好啲,好多間都衰唔同嘢,總之唔好信啲平台,搵個好啲嘅師傅平一半有多
佢度13個已經少,我總共收多咗40個制面,佢非孖蘇都當孖蘇計,直頭係搶,呢間比起我嗰單都算少問題,我水電門地下窗大門鐵閘無一幸免,家電全部比佢整爛哂要買過,電線又搏錯,買佢嘅電器又壞嘅要再買,地下牆都有空心磚要重做,廁所防水要重做,等於全屋重做...
師兄幫你推post 你太撚慘
強貼

有埋白名單更好
仲以為係嗰啲裝修
睇哂 好慘
我都想有
如果要裝修就小心問清楚每一個部份
希望唔好再有受害者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞