[I/A] 死神 Bleach Brave Souls (11) 月尾 BURN THE WITCH 合作

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

step5
死啦 我以為D人一用完會即刻中意招8秒tim...
可能未升哂D習得技未拎範圍UP同強double hit同-10%CD?
而家諗落如果D技未升哂個體驗真係會好差下

佢招8秒真係全GAME獨有
全GAME最大8秒技 65度扇形虛閃
最遠其實打到去完現技一16秒個距離 但範圍仲要闊嘅 唔係長方形

至於16同24(計範圍UP咗後) 都唔會細過其他角
16 = 4周無月 / 心世姐 / 千血柒番谷 16秒 再大DDDDDDDD
24 = 而家隻FF佬同貫穿唔到超盾佬招16 姐係差少少就達到普通角未範圍UP個全圖aoe 但銀城招24係會突進 所以體感範圍其實係會多DD

之於唔順手出招好慢呢D...好睇個人
我自己覺得佢D招好大好有power所以幾爽用落
同埋all in -CD可以鳩spam 8秒招超大虛閃

呀 不得不提佢瀕死之後全damage + 30%呢點
佢本身已經有 20普 20強 40大 呢3招習得技
瀕死埋就變做 50普 50強 70大
仲勁過而家D無異常強攻角446組合
update
踢走肥婆同吉銀落勁角 將技rukia升上勁角
我應該get錯你講個隻完現一護 以為技屬個隻
銀城8秒係會打出mon + 距離知完現一護8秒一樣長咁濟 唔係16秒
係差-10%cd未學炸
但玩落真係覺得技範圍比1般正常角細招13技成日都會有1~2隻打唔到 反而招2就好少打唔曬
Btw咁可能真係個人問題 數據呃唔到人既
應該無我講錯 我講緊有轉生個隻一護先係
50抽淨係中想像佬
留番啲石等burn the wirch好過
洗唔洗pin左佢 方便下一手開post
金鴨棒是咪廢的
好過金狗
咁強攻auto/pve要點配
#2睇圖
有睇我見轉神同滋養鐵膽 但係金鴨配滋養又好似撞撞地
金鴨配法要問問大佬
我自己金棒得金狗 如果要用佢通常會加埋普通狗棒 感覺好似抵d
係wo 可以配番普通鴨棒
試試先 thanks
入金一定入埋彩

會半自動咪轉神體

全自動咪40血

有地鼠就入潛珠
40血即係滋養配加40%血?
金+彩+40血
明白試試佢先
想問下near巴大力巴用隻萬聖一刃副官打pvp洗唔洗插補肉劑?
唔洗
step5終於抽到小七~
致死量應該開咩眼
同用咩插件
唔係都係攻擊嘅咩
我見速茶又玩防
唔知毒撚係咪都一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞